STIŽU RODE! Priča o Bosancu obišla region - Oduvek maštao da ima dve žene, ali sada je ovaj "ljubavni trougao" otišao korak dalje (VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2024. u 17:54

ELMEDIN iz Busovače u Bosni i Hercegovini, koji živi sa dve žene, Bosankom i Ukrajinkom, sada čeka dete sa obe!

СТИЖУ РОДЕ! Прича о Босанцу обишла регион - Одувек маштао да има две жене, али сада је овај љубавни троугао отишао корак даље (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/TV Krajina

Priča o Elmedinu Kariću iz Busovače, koji živi sa dve žene, Fatimom sa kojom je deset godina u braku i ima troje dece i Ukrajinkom Janom, koju je upoznao na privremenom radu u Minhenu, obišla je region.

Fatima je plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila je. Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

Elmedin je, uprkos protivljenju mnogih, ostvario svoj san i sada živi sa dve žene pod istim krovom:

- Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene - priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Elmedin je sada sa svojim ženama otišao i korak dalje, pa su, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, obe zatrudnele u isto vreme.

Kako se vidi na snimku, voditelj je doneo testove za trudnoću, koji je pokazao i da Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hype TV BiH (@hypebih.ba)

- Daj pite ovamo, dvije su trudne - rekao je na snimci nepoznati muškarac koji je tada bio s njima.

(Mondo)

BONUS VIDEO: ZIMSKA ČAROLIJA: Cvetni vrt svetla u Japanu zadivljuje posetioce lepotom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!