"ŠTO BI SRBI REKLI..." Urnebesna reakcija Milanovića na "poljubac" hrvatskog ministra i Analene Berbok

Novosti online

06. 11. 2023. u 15:01

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas pokušaj ministra spoljnih poslova Gordana Grlića Radmana da u Berlinu tokom grupnog fotografisanja poljubi nemačku koleginicu Analenu Berbok i rekao da je to katastrofa.

ШТО БИ СРБИ РЕКЛИ... Урнебесна реакција Милановића на пољубац хрватског министра и Аналене Бербок

Foto: Tviter

- Što bi rekli u Srbiji – pokušao je da je startuje. To se nikom nije dogodilo. Katastrofa - rekao je Milanović novinarima po obilasku granice sa BiH.

Video Grlić Radmanovog poljupca sa Berbokovom završio je na društvenim mrežama u petak i ubrzo postao viralan.

Grlić Radman je neposredno nakon toga na konferenciji za novinare rekao da je to bio uobičajen pozdrav sa nemačkom koleginicom i da ne vidi u čemu je problem, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: VESELIN IMA NEOBIČNOG KUĆNOG LjUBIMCA: Gaji buljinu, jednu od najvećih sova na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!