PUCAO U SVOJU ŽRTVU, PA POZVAO POLICIJU: Detalji vatrenog obračuna u Hrvatskoj, razlog za pucnjavu i dug od 5.000 evra?

Novosti onlajn

31. 10. 2023. u 22:52

U NOĆNOM obračunu u Solinu u utorak oko 19.30 sati ranjen je 38-godišnjak iz Solina, dok je zbog pucanja u njega uhapšen M.J. (27) iz Dugopolja.

ПУЦАО У СВОЈУ ЖРТВУ, ПА ПОЗВАО ПОЛИЦИЈУ: Детаљи ватреног обрачуна у Хрватској, разлог за пуцњаву и дуг од 5.000 евра?

Foto: Jutjub/Jutarnji list

Kako saznaju dalmatinski mediji, 27-godišnjak je pucao u svoju žrtvu nakon čega nije pobegao već je nazvao policiju i hitnu pomoć i sačekao ih na mestu događaja.

Ranjavanje se dogodilo u kafiću u Ulici Antuna Gustava Matoša, preko puta ulaza u Salona Mol. Mladić je Solinjanina upucao u predelu nogu i on je prebačen u KBC Split gde mu je pružena lekarska pomoć, a radi se o teškim povredama. Kafić, vozila ispred njega i svedoci događaja su pod nadzorom policije.

Nad M.J. je u toku kriminalističko ispitivanje. O razlogu napada vatrenim oružjem se nagađa, a spominje se i dug od 5.000 evra i šverc automobila. Pojedini pak smatraju kako je uzrok sukoba dosije povređenog 38-godišnjaka, a činjenica je da je od ranije poznat policiji.

Tada je uhvaćen sa 300 grama heroina i 1,5 kilograma marihuane. Jedno vreme bio je u bekstvu, ali je ubrzo uhapšen i pritvoren. Prijavljivan je i zbog imovinskih krivičnih dela.

U tom periodu povezivali su ga i s poznatim licima iz solinskog kriminalnog miljea. U međuvremenu se A.Ž. primirio i nije bio operativno zanimljiv policiji.

(Jutarnji.hr)

BONUS VIDEO: VELIKI BROJ POLICAJACA NA AUTOKOMANDI: Na teren izašle i ekipe hitne pomoći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)