SLOVENCI, NAORUŽAJTE SE: Dramatična poruka Janeza Janše zbog terorističkih napada - Vrag je odneo šalu (FOTO)

BIVŠI slovenački premijer i lider opozicije Janez Janša smatra da sadašnja vlada Slovenije nije sposobna da kontroliše zemlju i da spreči udare terorista.

СЛОВЕНЦИ, НАОРУЖАЈТЕ СЕ: Драматична порука Јанеза Јанше због терористичких напада - Враг је однео шалу (ФОТО)

Foto: AP

- Jasno je da možemo očekivati sa velikom verovatnošću zaoštravanje bezbednosne situacije - tvrdi na društvenim mrežama Janez Janza. - Pogotovo što je pre nekoliko dana skupina pro-palestinskih prosvednika u Ljubljani vređala Jevreje i pozivala na uništenje Izraela. Vrag je odneo šalu. Naoružajte se. Legalno.

On je dodao da je "Premijer Robert Golob nedavno čak izjavio da je jedino rešenje problema ilegalnih migracija - učiniti ih legalnima."

- Migranti su to shvatili tačno kao i izjavu Angele Merkel iz 2015. da su dobrodošli u Nemačku. Ministar Poklukar je pre nekoliko dana rekao da je slovenačka policija dokazala svoju sposobnost obradivši ove godine više od 40.000 ilegalnih migranata za postupak azila u Sloveniji. Ne sprečiti ih, nego omogućiti! Sadašnji ministar odbrane ionako svoj resor vodi kao realiti šou. Verujemo da će slovenački policajci radije sprečiti ilegalne migracije nego igrati ulogu taksista do centara za azil - tvrdi bivši premijer Slovenije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije