ZA MONSTRUMA IZ GRADAČCA NIKO NE ŽELI DA PRODA GROBNICU: Telo Nermina Sulejmanovića i dalje u hladnjači

Novosti Onlajn

09. 10. 2023. u 18:19

TELO Nermina Sulejmanovića nalazi se 59 dana u hladnjači JKP "Komemorativni centar" Tuzla.

ЗА МОНСТРУМА ИЗ ГРАДАЧЦА НИКО НЕ ЖЕЛИ ДА ПРОДА ГРОБНИЦУ: Тело Нермина Сулејмановића и даље у хладњачи

Foto: Jutjub/Avaz TV/Instagram/iron_bb24

Međutim, sve je izvesnije da bi u narednom periodu konačno trebalo da bude sahranjen. Nakon što se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, celu proceduru preuzela je vlast u Gradačcu, ali kako saznajemo iz JKP "Komemorativni centar" Tuzla to nije moguće da se realizuje, jer niko ne želi da da grobno mesto za Sulejmanovića.

- Niko ne želi da obezbedi mesto gde će ga ukopati. Ni mala, ali ni veća groblja koja se nalaze u blizini mesta gde je živeo - poručili su iz JKP "Komemorativni centar" d.o.o. Tuzla za Republiku.

Podsetimo, bodi-bilder i fitnes trener Nermin Sulejmanović (35) iz Gradačca u BiH ubio je tri osobe i isto toliko ranio. On je ubistvo supruge prenosio uživo na Instagramu, na kom se kasnije još jednom oglasio, takođe uživo, i potom presudio i sebi.

Ubijeni su Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva nevenčana supruga, kao i turski državljanin Onder Džengiz i njegov sin Denis. Ranjeni su Džengizova žena Harisa, Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić.

Dva puta se uključio u lajv

Sulejmanović je rano ujutro krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu iz pištolja. Svoju ćerku, koja je još beba, ostavio je uplakanu u lokvi majčine krvi, seo u automobil i odvezao se. To je bio tek početak masakra, što je objavio u drugom uključenju uživo na Instagramu i pokazao da je sav umazan krvlju.

- Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, bog zna kako su mi samo naleteli - rekao je Sulejmanović.

Opkoljen na farmi

Gradačac je u tom trenutku već bio blokiran. Na svakom ćošku videli su se pripadnici specijalne policije. Sulejmanović je potom objavio svoju fotografiju s porodicom. Na drugoj fotografiji bio je on s bebom u naručju. U međuvremenu ga je policija našla i opkolila iza hala farme u okolini Gradačca. Sulejmanović nije hteo da se preda i ubio se pred policajcem.

BONUS VIDEO: VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo