ČESTO SU SE ZAJEDNO IGRALI: Oglasio se vlasnik psa koji je u Zagrebu ugrizao dete

Novosti online

05. 09. 2023. u 17:48

PAS je ušao u dvorište u Brestju i ugrizao dete za lice. Razlog napada još nije poznat, a policija je potvrdila da sve okolnosti još utvrđuju.

ЧЕСТО СУ СЕ ЗАЈЕДНО ИГРАЛИ: Огласио се власник пса који је у Загребу угризао дете

Foto: Shutterstock

Dete je u bolnicu odvezla Hitna pomoć.

Vlasnik psa starog godinu i po dana je za Jutarnji ispričao da se radi o mešancu i da mu je majka ptičar, a otac nepoznate pasmine. Kaže da se dečačić poslednje dve nedelje u dvorištu igrao sa psom.

- Bio sam na dva metra od njih. A maleni je komšija, kao i svakoga dana, došao u moje dvorište da se igra se sa psom. Pas je ležao opušteno na leđima i mahao repom, a dete se u jednom trenutku na trbuh psa bacilo potrbuške. Valjda od boli koja ga je snašla Riki je reagovao instinktivno tako što je ugrizao dečaka za usnu i odgrizao deo. I nije dalje grizao jer to nije nasilan pas - rekao je vlasnik.

On je dodao da je odmah reagovao i pozvao pomoć.

- Imam kamere na kući pa je sve i snimljeno i potkrepljuje ovo što govorim. Pas je dobroćudan, nimalo agresivan, voli decu, ali verujem doista da je zbog boli reagovao tako nakon što je dete na njega skočilo. Pa dečak ga je čak i jahao. Nadam se da će se moj mali komšija brzo oporaviti i doći kući bez ikakvih posledica - dodao je vlasnik.

BONUS VIDEO: „NOVOSTI“ NA MESTU NESREĆE: Pilot poginuo u padu aviona u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove