TUŽNE VESTI IZ HRVATSKE: Preminuo muškarac koji je pao sa krova dok je sanirao štetu od nevremena

Novosti online

23. 07. 2023. u 22:10

MUŠKRAC (56) iz Komletinca, koji je teško povređen 21. jula kada je pao sa krova kuće dok je sanirao štetu koju je izazvalo nevreme, preminuo je danas u KBC Osijek od posledica povreda zadobijenih prilikom pada.

ТУЖНЕ ВЕСТИ ИЗ ХРВАТСКЕ: Преминуо мушкарац који је пао са крова док је санирао штету од невремена

Foto: Tanjug

Na mestu događaja izvršen je uviđaj, a o utvrđenim okolnostima obavešteno je nadležno državno tužilaštvo, javlja PU vukovarsko-srijemska, preneo je Telegraf.

Podsećamo, u petak je oko 17.30 časova, 63-godišnji Vinkovčanin je teško povređen padom sa krova porodične kuće u Privlaci, dok je u Komletincima oko 18.30 časova, 56-godišnjak zadobio teške povrede opasne po život pri padu sa krova kuće na tavan, preneli su hrvatski mediji.

BONUS VIDEO: POTOP NA PETLOVOM BRDU: Voda napravila haos u Tuzlanskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima