TIKTOK IZAZOV ILI HULIGANI NA DELU: Dečaku u Čakovcu obrijana glava, roditelji prijavili policiji incident (FOTO)

Novosti online

10. 07. 2023. u 22:08

JAVNOST je uzbunila priča majke na društvenim mrežama da su njenog sina u Čakovcu mladići držali i na silu ošišali, ali čini se da istina baš i nije onakva kakva se na prvi pogled činila.

ТИКТОК ИЗАЗОВ ИЛИ ХУЛИГАНИ НА ДЕЛУ: Дечаку у Чаковцу обријана глава, родитељи пријавили полицији инцидент (ФОТО)

Foto: Shutterstock

Podsetimo, majka je navela da su u petak usred dana na tržnici u Čakovcu dvojica mladića držala njenog maloletnog sina, a da ga je treći na silu šišao mašinicom.

Kako kaže izvor blizak istrazi, sve upućuje na to da priča koju je dečak ispričao roditeljima baš i ne odgovara istini.

VIDEONADZOR NAVODNO POKAZAO DA NEMA FIZIČKE PRISILE NAD DEČAKOM

Naime, gradska tržnica u Čakovcu pokrivena je videonadzorom i kriminalističari su uzeli taj snimak. On, kako Indeks.hr (Index.hr) saznaje, ukazuje na to da nad dečakom nema fizičkog nasilja.

-Dječaka niko ne drži i fizički ne prisiljava, nije vezan niti bilo šta slično. Svi se smeju, snimaju se... Snimak ukazuje na to da je dečak pristao na šišanje, rekao je za Indeks izvor upućen u istragu i u sadržaj snimke.

Policija je obavila razgovore s dečacima koji su direktno sudelovali u događaju, a neki od njih su sami, u pratnji roditelja, došli u prostorije policije.

U POLICIU DOŠAO I DEČAK KOJI JE SVEDOK DOGAĐAJA

Došao je i dečak kojeg policija tretira kao svedoka jer nije direktno sudelovao u događaju, ali je video šta se događa. I on je kazao da nije bilo prisile nad dječakom.

Policija još ispituje sve one koji bi mogli imati saznanja o događaju.

Prema informacijama do kojih su došli, dečak se nakon šišanja nastavio družiti s drugom decom.

No očito je roditeljima kasnije rekao da je bio prisiljen na šišanje. U nedelju je administrator grupe Čakovčanke i Čakovčani objavio majčinu poruku s fotografijama dečaka, a istog su dana roditelji sve prijavili i policiji.

 

RAZGOVORI S DECOM U PRISUSTVU RODITELjA

Kako su mediji ranije saznali, sporan događaj dogodilo se oko 18 sati prošlog petka na gradskoj tržnici u Čakovcu. Pijaca radi u jutarnjim satima, a kasno popodne i navečer je deca i mladi koriste za okupljanja i druženja.

Indeks je još rano popodne saznao da policija zna ko su mladići koji se dovode u vezu s ovim događajem i sa svima će uskoro obaviti razgovore. S obzirom na to da se radi o deci, svi razgovori obavljaju se u prisustvu roditelja. I prema prvim informacijama, mogući razlozi za to što je dečaku obrijana glava vode sve do TikTok izazova ili nečeg sličnog.

 

POLICIJA: SAZNALI SMO ZA DOGAĐAJ DVA DANA KASNIJE

Iz policije ne žele detaljno govoriti o slučaju jer je reč o maloletnicima.

-Utvrdi ćemo šta se dogodilo. Nažalost, mi smo tek dva dana kasnije dobili dojavu o događaju pa smo tek tada mogli da počnemo s istraživanjem. Roditelji su prijavili juče događaj policiji, istog je dana informacija o događaju objavljena i u Fejsbuk grupi. Kako se radi o deci, postupanje ima svoje specifičnosti i potrajaće neko vreme. Kriminalističko istraživanje je u toku i utvrđujemo šta se tačno dogodilo, rekli su za Indeks iz međimurske policije.

(indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!