POKUŠAO POMOĆI ŽENI DA DOHVATI KLJUČEVE: Nesretni mušakarac završio u šahtu, spasavalo ga 9 vatrogasaca

Novosti online

27. 05. 2023. u 11:42

JEDAN Splićanin povređen je kada je upau u šaht pokušavajući da dohvati ključeve automobila koji su nepoznatoj ženi upali u šaht, a u njegovom spasavanju učestvovalo je devet vatrogasaca.

ПОКУШАО ПОМОЋИ ЖЕНИ ДА ДОХВАТИ КЉУЧЕВЕ: Несретни мушакарац завршио у шахту, спасавало га 9 ватрогасаца

Foto: I. Marinković

Čovek koji je u petak bio u smeni na svom radnom mestu pokušao je pomogne ženi i dohvati joj ključeve koji su upali u šaht, ali u trenutku neopreznosti okliznuo se sa metalnih merdevina i pao u šaht dubok oko dva metra, prenosi portal Indeks.hr.

Na intervenciju su zatim pozvani vatrogasci koji su došli na lice mesta i izvadili muškarca iz šahta.

- U intervenciji su učestvovala devetorica vatrogasaca s dva vozila - saopštili su zvaničnici splitske vatrogasne službe i potvrdili da je čovek sa prelomom ruke prevezen u bolnicu.

BONUS VIDEO: Pogledajte koliko se ljudi okupilo na skupu Srbija nade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa