DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. MAJ: Biku dan za posao, Vagu očekuje rasprava sa partnerom, Vodolija da se pazi u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

26. 05. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 27. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 27. МАЈ: Бику дан за посао, Вагу очекује расправа са партнером, Водолија да се пази у саобраћају

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u kući karijere danas možete da uvećate zaradu preko poslova u vezi sa dizajnom, nekretninama, nakitom. Vanredni troškovi. Rasprava sa ljubavnim partnerom, naročito ako se radi o jednom Jarcu. Slobodne proganjaju duhovi prošlosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec upravlja vašim odlukama a danas je u Jarcu, pa energiju ulažete u poslove sa strancima. Oslonite se na Devicu ako planirate sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Voljena osoba je nervozna. Neko stiže sa dužeg puta i želi da vas vidi.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Razmišljate o putovanju, ali pre toga morate da privedete kraju dogovore ili projekat u okviru neke samostalne delatnosti. Odgovara vam pozicija Meseca u kući novca, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Imate podršku Vodolije.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a danas je u Jarcu, ali u napetom aspektu sa Marsom, zbog čega ste preosetljivi i skloni raspravama koje nikuda ne vode. Emotivni partner želi da vam nametne svoje mišljenje. Bik misli na vas.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom u polju svakodnevnih aktivnosti fokusirani ste na rutisnke poslove. Mogući problemi u postizanju dogovora sa partnerima i sa putnom dokumentacijom, ako poslujete sa strancima. Novac pritiče preko osoba sa kojima ste nekada radili. Jedan Blizanac vam šalje poziv za izlazak.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Merkura donosi vam uvećanje prihoda preko Bika ili Riba. Izbegavajte rizične finansijske poteze. Bračni partner ima problema na poslu, ali ne želi da vas time opeterećuje. Rak misli na vas.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom prelazi preko vaše kuće privatnosti i pravi napet aspekt sa Marsom, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom. Neko želi da se s vama dogovori o novom poslovnom projektu. Podložnost povredama u kući.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Jarcu odgovara Škorpijama koje se bave pisanjem ili nekom drugom intelektualnom delatnošću, kao i poslom zbog koga često putuju. Novac vam pritiče preko poslova sa strancima. Susret sa starom simpatijom budi neprijatne uspomene.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u drugoj kući, novac vam stiže preko poslova koji zahtevaju veliku izdržljivost i upornost, pa uspeh očekuje sportiste i Jarčeve angažovane na velikim društvenim projektima. Dopada vam se jedna neuhvatljiva Vodolija.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u vašem znaku čini vas praktičnijim i usredsređenim na nove kontakte. Uspeh očekuje Jarčeve koje se bave poslovima od državnog značaja ili su angažovane u velikim udruženjima. Ne nasedajte na provokacije voljene osobe. Ribe misli na vas.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući podsvesti pravi trigon sa vašim vladaocem Uranom i Merkurom, donoseći vam sjajne ideje. Pazite se žena. Sloboni mogu da užu u romansu sa osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Opasnost u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, pravi sekstil sa Saturnom u vašem znaku, donoseći vam flert sa atraktivnom, mlađom osobom. Neko želi da vam otvori duši i otkrije da prema vama oseća nešto više od prijateljstva. Bik misli na vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)