IZBEGAVAJTE KONFLIKTE Astro savet za nedelju 19. maj: Klonite se rasprava, promenite okruženje

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 05. 2024. u 07:00

PLUTON, planeta moći, dominacije, harizme, novca, koji je juče pravio divan trigon sa Mesecom, danas već pravi kvadrat (neharmoničan, napet, izazovan aspekt), jer Mesec za dva i po dana, menja znak i prelazi u drugi, menjajući tako i naše raspoloženje i uticaje okoline na nas.

ИЗБЕГАВАЈТЕ КОНФЛИКТЕ Астро савет за недељу 19. мај: Клоните се расправа, промените окружење

Foto: Shutterstock

Na nekoga su ti uticaji veći, na nekoga manji, ali Mesec je svakako, kao nebesko telo najbliže Zemlji, zadužen za naše emocije i način na koji ih ispoljavamo.

Zato današnji kvadrat sa Plutonom, za razliku od jučerašnjeg, donosi napetost u emotivnim odnosima, kontaktu sa ženama (važi za oba pola), probleme na finansijskom planu. Upozorava da izbegavate sukobe, rasprave i svađe sa nadređenima, kao i rizične finansijske poteze.

Osim kvadrata sa strogim Plutonom, Mesec pravi i napete aspekte sa Merkurom (neusaglašenost razuma i osećanja), Marsom (sukobi, veća podložnost povredama, i emotivnim i fizičkim), Saturnom (depresivno raspoloženje).

Svetla tačka je Venera koja se još nije oslobodila Uranovog zagrljaja, ali zato ima podršku Sunca i Jupitera - dobronamernih osoba, koje žele i umeju da pomognu i koje su predstavljene znacima kojima upravlja Venera, Vage, Bikovi, kao i Ribe u kojima je Venera egzaltirana (ima naglašen uticaj), kao i Strelci, jer njima upravlja moćni Jupiter iz Bika. S tim što su danas, za razliku od juče, mogući sukobi, rasprave, trzavice, konflikti sa autoritetima, nadređenima, roditeljima, šefovima, a ženama i sa ljubavnim partnerom.

Najbolje bi bilo negde otputovati, promeniti atmosferu, makar i odlaskom na kraći izlet van grada kod osobe s kojom možete da se ispričate i provedete prijatne trenutke. A većina nas verovatno ima bar jednu takvu osobu u svom okruženju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića