NEDELJNI HOROSKOP OD 28. APRILA DO 4. MAJA: Blizanci da budu oprezni sa strancima, Škorpija razmišlja o tajnoj vezi, Ribe da čuvaju dokumenta

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 04. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 28. aprila do 4. maja, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 28. АПРИЛА ДО 4. МАЈА: Близанци да буду опрезни са странцима, Шкорпија размишља о тајној вези, Рибе да чувају документа

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Početkom perioda, aspekt Sunca i vašeg suvladaoca Plutona, donosi vam rizičnu, ali isplativu ponudu. Posle 2. maja dolazi do zastoja na finansijskom planu. Vaš vladalac Mars, 30. aprila ulazi u vaš znak donoseći vam priliv energije, optimizma i entuzijazma. Poslednja Mesečeva četvrt u Vodoliji, 1. maja, donosi novac preko putovanja, pisanja, marketinga.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u Bika 29. aprila praveći napete aspekte sa Amorom i Plutonom, što nagoveštava mogućnost strastvene romanse sa osobom sa posla. Sunce 2. maja prelazi preko asteroida Karma, donoseći slobodnim Ovnovima susret s nekim ko može da vas zaintrigira.
Zdravlje Podložnost infekcijama i povredama.

Foto: Shutterstock

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vaš vladalac Venera, koja upravlja i vašim poslom, 29. aprila ulazi u vaš znak gde se već nalazi Sunce, donoseći vam novac preko privatnog biznisa. U vreme poslednje četvrti (koja se jednom godišnje formira u kući karijere), 1. maja, možete da ostvarite uspeh preko prijatelja, društvenog angažmana i velikih organizacija. Posle 2. maja izbegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav Mnoštvo planeta i asteroidi Amor i Karma u vašem znaku, donose vam popularnost u društvu, ali prelazak Jupitera preko opasne nekretnice Algol podstiče vašu posesivnost. Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, u Ovna, 30. aprila, donosi tajnu romansu s lekarom ili nekim ko se bavi rizičnim zanimanjem.
Zdravlje Proverite štitnu žlezdu.

Foto: Shutterstock

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur obrazuje sekstil sa poslednjom Mesečevom četvrti u Vodoliji, 1. maja, donoseći vam novac preko saradnje sa strancima, putovanja, izdavaštva. Mars, planeta akcije, ulazi u Ovna 30. aprila, kada možete da realizujete svoj plan o saradnji sa velikom organizacijom. Pluton kreće retrogradnim hodom 2. maja, donoseći probleme sa strancima.

Ljubav Jupiter, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, prelazi preko opasne fiksne zvezde Algol što može da podstakne ljubomoru voljene osobe. Ulazak Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, u Bika, 29. aprila, donosi vam susret sa osobom koja se bavi kreativnim zanimanjem ili delatnošću u vezi sa sportom.
Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Shutterstock

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Posle 29. aprila, Venera pravi konjunkciju sa Suncem, vladaocem vašeg posla, u prepunoj 11. kući i donosi iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, interneta, stranaca. Mars ulazi u Ovna 30. aprila, upozoravajući junske Rakove da se paze prevare. U vreme poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca u Vodoliji, 1. maja, možete da realizujete neki poslovni plan.

Ljubav Jupiter nad Algolom pravi sekstil sa Saturnom, vladaocem partnerskih odnosa, donoseći vam kontakt sa starom simpatijom ili osobom koja živi u drugom gradu. Pluton, koji upravlja vašim ljubavnim životom, 2. maja kreće retrogradnim hodom, što može nepovoljno da utiče na odnos sa voljenom osobom.
Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto: Shutterstock

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Vašem vladaocu Suncu, u astrološkoj kući karijere, 29. aprila će se pridružiti i Venera, planeta novca, što vas dovodi u dilemu da li da prihvatite ponudu za isplativ, ali i rizičan posao. Poslednja Mesečeva četvrt u Vodoliji, 1. maja, pravi sekstil sa Merkurom, vladaocem vašeg posla i planova, donoseći vam dogovor sa osobama koje žive u drugom gradu ili državi.

Ljubav Aspekt vladalaca partnerskih odnosa, Urana i Saturna, donosi vam susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Krajem aprila raste uticaj ljubavnih planeta, Venere i Marsa, koje ulaze u Bika i Ovna, pa na predavanju, seminaru ili preko kontakata sa strancima, možete da upoznate atraktivnu osobu.
Zdravlje Opasnost na putu.

Foto: Shutterstock

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Prelazak Jupitera preko Algola ove nedelje upozorava na oprez ako se bavite poslom koji podrazumeva česta putovanja i kontakte sa strancima. Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, 1. maja obrazuje sekstil sa poslednjom Mesečevom četvrti u Vodoliji, donoseći vam uvećanje prihoda preko poslova u medijima, interneta, marketinga, IT sektora.

Ljubav Venera početkom nedelje ulazi u Bika i pravi napet aspekt sa Plutonom, donoseći vam susret sa harizmatičnom osobom. Mars ulazi u znak Ovna, 30. aprila, ali je i dalje blizu Neptuna, planete ljubavnog zanosa, što podstiče plamen strasti ali i partnerovu ljubomoru, naročito ako ste žena Devica.
Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Shutterstock

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Vaš vladalac Venera, simbol novca, već početkom perioda obrazuje napet aspekt sa Plutonom, planetom moći i novca, upozoravajući na oprez sa finansijama. Sekstil između Merkura i poslednje Mesečeve četvrti u Vodoliji, 1. maja, donosi vam dogovor u četiri oka i uspeh ako ste preko posla prisutni u javnosti ili se bavite advokaturom, diplomatijom, modom.

Ljubav Naglašeno osmo astrološko polje, u kome je i Jupiter nad Algolom, stavlja akcenat na vaš erotski život, ali donosi i opasnost zbog partnerove posesivnosti. Ulazak Marsa, planete strasti u vašu astrološku kuću partnerskih odnosa, posle 30. aprila, upozorava na mogućnost rasprava sa voljenom osobom.
Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Shutterstock

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u Ovna, 30. aprila, postajete energičniji i aktivniji na poslu. Aspekt između Merkura i poslednje Mesečeve četvrti u Vodoliji, 1. maja, donosi vam novac preko osoba iz zemalja nemačkog govornog područja. Posle 2. maja vaš vladalac Pluton kreće retrogradnim hodom, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o finansijama.

Ljubav Jupiter nad Algolom donosi rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Aspekti Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života i podsvesti, posle 29. aprila, donose vam mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko posla ili koja radi u zdravstvu, bavi se nekom uslužnom delatnošću.
Zdravlje Unosite više vitamina.

Foto: Shutterstock

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Naglašena astrološka kuća posla u kojoj je i vaš vladalac Jupiter, nad Algolom, može da vam donese zaradu preko privatnog biznisa, građevinskih i poslova sa nekretninama. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Vodoliji, 1. maja, veće su šanse da sklopite dogovor o isplativom projektu, ako se bavite intelektualnim ili uslužnim delatnostima. Vanredni troškovi.

Ljubav Venera 29. aprila ulazi u Bika i pravi kvadrat sa Plutonom što budi vašu sumnju u partnerovu iskrenost. Mars u kući ljubavi, posle 30. aprila, nagoveštava strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Pozicija Merkura, važnog za vaš emotivni život, krajem sedmice donosi poznanstvo preko interneta.
Zdravlje Napet nervni sistem.

Foto: Shutterstock

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašen znak Bika u koji početkom sedmice ulazi Venera, planeta umetnosti, podstiče vaše talente i motivaciju, ako se bavite kreativnom ili delatnošću u vezi sa sportom. Obnova saradnje sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju posla, 1. maja, uvećanje prihoda preko zajedničkog aranžmana sa emotivnim ili poslovnim partnerom.

Ljubav Ulazak Marsa, simbola akcije i sukoba, u astrološko polje privatnog života, 30. aprila, upozorava na konflikte i rasprave sa partnerom i članovima porodice. U drugom delu sedmice, kada Pluton, simbol strasti, kreće retrogradnim hodom, na red opet dolaze neki neraščišćeni odnosi sa voljenom osobom.
Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Jupiter nad Algolom pogoduje vam ako se bavite nekretninama ili građevinskim radovima. Aspekti poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku (jednom godišnje), 1. maja, doneće vam uspeh preko pisanja, intelektualnih delatnosti, medija, interneta, putovanja, rođaka, a roditeljima i posredstvom dece. Posle 30. aprila čuvajte dokumenta, ključeve, kartice, telefone.

Ljubav Pluton u vašem znaku, već početkom perioda, pravi kvadrat sa Venerom, planetom ljubavi, što najavljuje turbulencije na emotivnom planu, koje će se intenzivirati posle 2. maja. Merkur, koji upravlja vašim ljubavnim životom, slobodnima donosi poznanstvo sa nekim na kraćem putu, predavanju, preko komšija.
Zdravlje Čuvajte se za volanom.

Foto: Shutterstock

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Već početkom nedelje očekuju vas vanredni troškovi, ali posle 30. aprila Mars ulazi astrološku kuću posla praveći konjunkciju sa vašim vladaocem Neptunom, što vam donosi novac preko paralelnog ili honorarnog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Vodoliji, 1. maja, preporučuje se dodatni oprez sa dokumentima, prilikom dogovora i potpisivanja ugovora.

Ljubav Vaš suvladalac Jupiter, planeta ekspanzije i uživanja, nad Algolom, tokom ovog perioda donosi vam udvaranje zauzete osobe. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, u drugoj polovini sedmice, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu s nekim ko radi u zdravstvenoj ili naučnoj instituciji.
Zdravlje Hormonski disbalans.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PISMENI ZADATAK O KOME PRIČA SRBIJA: Đak je odabrao da piše ovoj značajnoj ličnosti, evo koju ocenu je dobio