OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 19. april: Sunce ulazi u Bika - 4 horoskopska znaka su pred velikim izazovima

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 04. 2024. u 07:00

POSLE godinu dana, Sunce, simbol svesti, uspeha, ugleda, jačeg pola, iz nestrpljivog, impulsivnog Ovna, danas ulazi u mirnog, stabilnog, flegmatičnog Bika.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 19. април: Сунце улази у Бика - 4 хороскопска знака су пред великим изазовима

Foto Shutterstock

I to ne bi bilo ništa neobično, jer se dešava jednom godišnje, ali prvi put u našim životima, Sunce pravi napet aspekt (kvadrat) sa Plutonom u Vodoliji, u koju je ušao krajem januara, posle 225 godina. Zato će se fiksni znaci (Bik, Lav, Škorpija i Vodolija) naći pred velikim izazovima, naročito Bik, Škorpija i Vodolija, jer Pluton upravlja Škorpijom, a od 21. januara tranzitira preko Vodolije.

Ti izazovi odnose se na partnerske odnose (Škorpija), podršku uticajnih osoba (Bik), poslovne šanse, finansijske transakcije, karijeru (Lav), privatni život (Vodolija).

Osim kvadrata sa Plutonom, Sunce obrazuje i inkonjunkciju sa Neptunom na 28. stepenu Riba (blizu 27. stepena - stepena Venerine egzaltacije na kome je uticaj ove planete naglašen), što donosi sklonost zabludama i podložnost prevarama, kako u ljubavi, tako i sa finansijama.

Pošto Bikom upravlja Venera, planeta ljubavi ali i novca, kvadrat između Sunca i Plutona, donosi i šanse za veliku zaradu, ali i veliki rizik. Na ljubavnom planu će rasplamsati strasti, ali i sklonost zabludama, prevarama i idealizovanju partnera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić