DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 17. APRIL : Lav nervozan, Jarac da se pazi nelogičnih zaključaka, Ribe dobijaju romantičnu poruku

Astrolog Marina Jungić Milošević

16. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam napet aspekt između Meseca u Lavu i Neptuna donosi za sredu 17. april, šta vas očekuje u ljubavi, na poslu, odnosu sa saradnicima, na finansisjkom i zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa prijateljima i članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 17. АПРИЛ : Лав нервозан, Јарац да се пази нелогичних закључака, Рибе добијају романтичну поруку

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa tri planete i asteroidom Amor u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu. Ipak, pazite, Mesec danas pravi napet aspekt sa Neptunom što je inspirativno za umetnike ali nosi i opasnost od prevara i zabluda. Hormonski disbalans.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija asteroida Karma u vašem znaku stavlja akcenat na realizaciju finansijskih planova. Iskoristite i poziciju vašeg vladaoca Venere, pre podne, da obavite veći deo posla ili dogovor sa poslovnim ili emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vladalac astrološke kuće posla, Mesec, pravi napet aspekt sa Neptunom u kući karijere, donoseći vam probleme na poslu, naročito sa ženama. Asteriod Eros čini vas privlačnijim i omiljenijim u društvu. Zauzeta osoba šalje vam romantičnu poruku.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u 12. kući donosi vam kreativnu inspiraciju, ali aspekt sa Neptunom nepovoljno utiče na vašu procenu poslovne saradnje sa strancima. Slobodni Rakovi, na kraćem putu, mogu da upoznaju privlačnu osobu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u vašem znaku danas pravi napet aspekt sa Neptunom u Ribama, što podstiče strasti i ali i zablude na ljubavnom planu. Mada vam novac pritiče preko honorarnog posla, ne bi trebalo da preterujete sa troškovima. Nervoza.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku kao magnet privlačite suprotni pol. Ipak, Mesec u astrološkoj kući prepreka u napetom aspektu sa Neptunom, donosi trzavice u ljubavi. Dodatni oprez prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja dokumenata.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija asteroida Viktorija u vašem znaku, kao i vašeg vladaoca Venere, donosi vam novac preko paralelnog angažmana. Aspekt Meseca i Neptuna utiče na promenu vaših planova u radu sa strancima, medijima, IT sektoru. Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Asteroid Fantazija u Škorpiji, rođene u trećoj dekadi znaka, čini sklonim zaljubljivanju ali i ljubavnim zabludama. Napet aspekt između Meseca i Neptuna, simbola intuicije i prevara, donosi vam probleme sa nekom ženom na poslu. Podložnost infekcijama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa asteroidom Palas u vašem znaku, bićete uspešni na polju umetnosti i sporta. Ipak, našet aspekt Meseca i Neptuna, suvladaoca vašeg znaka, upozorava na oprez prilikom dogovora o saradnji sa strancima. Izbegavajte alkohol.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt Neptuna sa Mesecom u astrološkoj kući finansija i konkurencije, upozorava na oprez kada se radi o ulaganju u nove poslove. Pazite se nelogičnih zaključaka, koje vas mogu odvesti do pogrešnih odluka.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteriod Psiha u vašem znaku čini vaše ionako napete nerve, još napetijim. Izazovan aspekt između Meseca i Neptuna, nepovoljno utiče na vaš ljubavni ali i poslovni život. Skloni ste samozavaranju, a neko može pokušati i da vas prevari.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Planeta koja upravlja vašim znakom, Neptun, obrazuje inkonjukciju sa Mesecom, što donosi inspiraciju i motivaciju Ribama koje se bave kreativnim zanimanjima ili sportom. U večernjim satima, dobijate romantičnu poruku od Device.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?