DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 6. APRIL: Lav da sluša intuiciju, Škorpija da se pazi nepouzdanih rođaka, loš dan za Vodoliju

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ribama donosi za subotu 6. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima i ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 6. АПРИЛ: Лав да слуша интуицију, Шкорпија да се пази непоузданих рођака, лош дан за Водолију

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Marsa, ali i Saturna u 12. astrološkom polju, što nepovoljno utiče na vaše finansije. Neko vam radi iza leđa. Odlaganje posla sa strancima iz prekookeanskih zemalja, ako se bavite privatnim biznisom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec pravi konjunkciju sa Marsom, a zatim i sa Saturnom, što će danas utiče na promenu nekih planova. Nemojte da se raspravljate sa ženama. Manji novčani odbitak pre podne. Podrška i pomoć stižu vam od starije ili žene na položaju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem astrološkom polju karijere, gde se već nalaze Mars i Saturn, obrazuje aspekt koji unosi tenziju i napetost u odnosu sa nadređenima. Novac stiže preko saradnje sa prijateljima. Nekadašnja simpatija želi da vam vidi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Stelijum (trostruka konjunkcija) Meseca, Marsa i Saturna u vašoj devetoj astrološkoj kući, upozorava na oprez prilikom dogovora o projektima sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama. Uvećanje prihoda preko predavaštva, putovanja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko Marsa i Saturna u vašoj osmoj astrološkoj kući, donoseći vam probleme sa finansijama, naročito ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Oslonite se na svoju intuiciju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca, vladaoca vaših planova, preko Marsa i Saturna u Ribama, donosi vam probleme sa emotivnim ili poslovnim partnerom, kao i u sudskim procesima. Pomoć i novac vam danas pristižu preko kontakata sa strancima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, prelazi preko Marsa i Saturna u šestom astrološkom polju, donoseći vam probleme sa saradnicima i kolegama. Aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac preko javnih delatnosti, advokature, mode. Oticanje nogu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekti Meseca u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, sa vašim vladaocem Marsom i Venerom, donose uspeh umetnicima i sportistima. Rođak vašeg ljubavnog partnera, sa kojim ste se nešto dogovorili, može se pokazati kao nepouzdan.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko Marsa i Saturna u vašoj astrološkoj kući privatnog života, što nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom i članovima porodice. Emotivni partner očekuje da se dogovorite o nečemu što je važno za oboje. Imate podršku Vodolije i Vage.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesečev tranzit preko Marsa i Saturna u vašem trećem astrološkom polju, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Problemi sa dokumentacijom, rasprave sa rođakom, komšijom. Dodatni oprez u saobraćaju. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec prelazi preko Marsa i vašeg suvladaoca Saturna u astrološkoj kući posla ali i ljubavi, donoseći vam probleme i na finansijskom i na emotivnom planu. Izbegavajte nepotrebne troškove. Voljena osoba očekuje vašu podršku u nečemu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec prelazi preko Marsa i Saturna u vašem znaku, čineći vas nestrpljivijim, konfuznim i rasejanim. Aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, u večernjim satima, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola