DEŠAVA SE JEDNOM MESEČNO Astro savet za subotu 6. april: Mesec je u Ribama - Očekujte podršku od Bika i Jarca

Astrolog Marina Jungić Milošević

06. 04. 2024. u 07:00

JEDNOM mesečno, Mesec, simbol žena, emocija i raspoloženja, mašte, intuicije i podsvesti, prelazi preko sumornog Saturna u tajanstvenim, senzibilnim Ribama.

ДЕШАВА СЕ ЈЕДНОМ МЕСЕЧНО Астро савет за суботу 6. април: Месец је у Рибама - Очекујте подршку од Бика и Јарца

Foto Pixabay free images

Međutim, ovog meseca, Mesec će pre Saturna, prvo "naleteti" na Mars, koji je od 23. marta u Ribama, znaku svog pada, u kome Mars nije tako energičan, ni aktivan. Naprotiv, prilično je konfuzan, rasejan, nestrpljiv - sušta suprotnost Marsu u Ovnu, Škorpiji ili Jarcu, kao simbolu akcije, energije, vitalnosti ....

U večernjim satima, Mesec će napraviti i konjunkciju sa Neptunom, vladaocem Riba, donoseći umetničku inspiraciju, romantična osećanja, ali sklonost ka idealizovanju, zabludama, različitim oblicima zavisnosti...

Mada je u današnjoj kombinaciji planeta (stelijum = trostruka konjunkcija) zapravo najjači Mesec (simbol žena), on će se ipak teško izboriti sa Marsom i Saturnom (mlađ i starij muškarci, sukobi i povrede, neprijatne okolnosti i prošlost). A to danas neće prijati, pre svega, Ribama, ali ni ostalim fleksibilnim znacima, Blizancima, Devicama i Strelcima, zato što ove Mesec, Mars i Saturn prave napete aspekte (kvadrate)sa njihovim Suncem.

Ali, uvek ima neka svetla tačka, a danas je to sekstil između svih ovih planeta u Ribama i moćnog Jupitera, blizu Urana u Biku. U prevodu, pomoć i podrška stižu od nekog Bika ili Jarca, odnosno, dobrostojeće, velikodušne ili osobe na položaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?