DAN ZA PROBLEME U MUŠKO-ŽENSKIM ODNOSIMA: Astro savet za subotu 30. mart - Oslonite se na Bikove i Vage

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 03. 2024. u 07:00

MESEC danas prelazi od drugog do 14. stepena Strelca, obrazujući prvo kvadrat sa Mesecom u Strelcu, a zatim i kvadrat sa Marsom u Ribama.

ДАН ЗА ПРОБЛЕМЕ У МУШКО-ЖЕНСКИМ ОДНОСИМА: Астро савет за суботу 30. март - Ослоните се на Бикове и Ваге

Image by No-longer-here from Pixabay

 Zato će se ovi napeti (neharmoničani) aspekti najviše odraziti na promenljive znake - vatrene Strelce, vodene Ribe, zemljane Device i vazdušne Blizance. Oni to mogu osetiti po pojačanoj nervozi, tenziji, konfuziji, pa i depresiji, jer Mesec simbolizuje raspoloženje, osećanja i način na koji ih pokazujemo.

S druge strane, nije sve tako crno, s obzirom na to da je moć Saturna oslabljena u Ribama, a danas je oslabljena i na 13. stepenu tog znaka (stepen Ovna, u kome je Saturn, astrološkim rečnikom, u padu) - zato će optimizam Strelca u kome je Mesec, ipak, odneti prevagu.

Mada kvadrat između Mesec i Marsa donosi probleme u muško-ženskim odnosima, kao i generalno sa ženama, ne treba zaboraviti da snaga Marsa nije naglašena u Ribama (takođe je u padu), tako da je opet Mesec jači. Budući da Mesec simbolizuje i žene, one će na neki način nadjačati muškarce.

Uzmimo u obzir i to da je Mars u Ribama podržan od moćnog Jupitera u Biku, s kojim obrazuje sekstil (harmoničan aspekt), tako da bi plemenite i velikodušne osobe (danas su to Bikovi, Vage) mogle pozitivno da utiču na one muškarce koji budu pokušali da prave probleme ženama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima