OPREZNO SA NOVCEM Astro savet za četvrtak, 28. mart: Mesec je u Škorpiji - Pazite se ljubomore

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 03. 2024. u 07:00

MESEC u Škorpiji pravi dobar aspekt (trigon) sa Marsom (koji upravlja Škorpijom), planetom akcije na trećem stepenu (stepen biznisa, saobraćaja, kraćih puteva, komunikacija) Riba, ali i napet aspekt (opoziciju) sa Jupiterom i Uranom u Biku.

ОПРЕЗНО СА НОВЦЕМ Астро савет за четвртак, 28. март: Месец је у Шкорпији - Пазите се љубоморе

Foto: Shutterstock

Pošto je Škorpija simbol novca, opozicija sa planetama u Biku (takođe novac, posed) izaziva i potrebu za preteranim trošenjem, ali i pokazivanjem ljubomore.

Trigon Meseca i Marsa govori o posesivnom ali i romantičnom načinu ispoljavanja emocija, snazi žena koje srećemo u porodici, bližoj okolini i na poslu, kao i o povećanom interesovanju potrošača i konzumenata za neki proizvod, ideju ili marketinšku poruku.

Kako Mesec tokom dana bude odmicao preko Škorpije, obrazovaće dobre aspekte sa Venerom i Saturnom, planetama ljubavi i prošlosti, donoseći i mogućnost kontakta ili susreta sa starom simpatijom.

U večernjim satima formira se opozicija (napet aspekt) između Meseca i Merkura u vatrenom, impulsivnom Ovnu, koja nas čini sklonim pogrešnim procenama i zahteva dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima