OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Horoskop za subotu 23. mart: Bika očekuju tenzije u ljubavi, Vagu rasprave, Lav da pazi na finansije

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ULAZAK MARSA U RIBE, posle godinu dana, donosi u dnevnom horoskopu za subotu 23. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА Хороскоп за суботу 23. март: Бика очекују тензије у љубави, Вагу расправе, Лав да пази на финансије

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u znak Riba, u kojem je njegov uticaj oslabljen, možete da osetiti manji pad energije. I moć Venere, koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, slabija je zbog blizine Saturna, što nepovoljno utiče na emocije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa u Ribe, donosi tenziju u vaš ljubavni život ako ste rođeni krajem znaka. "Spoj" vašeg vladaoca Venere i Saturna, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Planeta Mars, simbol inicijative, posle godinu dana, ulazi u vaše astrološko polje karijere, pa će majski Blizanci biti prinuđeni da menjaju neki poslovni plan. Uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog posla. Čuvajte se infekcija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Marsa, planete akcije, u devetu astrološku kuću, posle godinu dana, pogoduje junskim Rakovima, čiji posao podrazumeva putovanja, obrazovanje, kontakte sa strancima. Susret sa Ribama na kraćem putu ili predavanju. Više šetajte.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars, koji upravlja vašim poslom i planovima, posle godinu dana, ulazi u maštovite Ribe, donoseći vam sveže ideje ali i preporuku za dodatni oprez sa finansijama. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju nekoga ko se bavi opasnim zanimanjem.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa gde se od danas nalazi i Mars, koji upravlja vašim biznisom i finansijama, donosi rasprave i sa poslovnim partnerom i sa voljenom osobom. Pazite se za volanom. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prepuno astrološka kuća svakodnevnih obaveza i zdravlja, upozorava da povedete više računa o organizaciji posla. Moguća rasprava sa saradnikom ili kolegom, koji želi da vam nametne svoj stav. Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, posle godinu dana, ulazi u Ribe, što podstiče inspiraciju i motivaciju umetnika i sportista rođenih u prvoj dekadi. Na koncertu, u pozorišnom foajeu, očekuje vas susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Marsa, koji upravlja vašom intuicijom, u četvrtoj astrološkoj kući, upozorava na mogućnost problema u domu i porodici. Povedite više računa, ukoliko vaš posao ima veze sa prometom ili proizvodnjom tečnostima. Osetljiv želudac.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mars, planeta akcije, u astrološkom polju intelekta, odgovara Jarčevima koji se bave pisanjem i zanimanjima koja podrazumevaju česta putovanja. Na predavanju ili kraćem putu u inostranstvu, možete da upoznate zanimljivu osobu. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa, vladaoca vaše karijere i logike, posle godinu dana, u Ribe, donosi vam šanse da brzo uvećate zaradu, preko kontakata sa strancima. Slobodne Vodolije, preko posla, mogu da upoznaju romantičnu osobu. Zadržavanje vode u organizamu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa četiri planete u vašem znaku, u koji ulazi i Mars, mnogi će tokom poželeti da se nađu u vašem društvu. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nagovešatava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Čuvajte se infekcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu