DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. MART: Blizanci da se paze pogrešnih odluka, Jarac da izbegne rasprave, Ribe da ne pozajmljuju novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

17. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 18. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 18. МАРТ: Близанци да се пазе погрешних одлука, Јарац да избегне расправе, Рибе да не позајмљују новац

Foto Pixabay free images

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Raku i naglašenim znakom Riba, naglasak je na porodičnom životu ili samostalnoj delatnosti koju obavljate u svom domu, što odgovara lekarima tradicionalne i alternativne medicine, ali i umetnicima. Izbegavajte rasprave sa ženama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca u Raku i vašeg vladaoca Venere, slobodnim Bikovima donosi susret sa privlačnom osobom na kraćem putu. Novac vam pristiže preko pisanja, intelektualnog rada i poslova koji imaju veze sa trgovinom, kraćim putovanjima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog Meseca u astrološkom polju posla, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Mnoštvo planeta u Ribama donosi vam novac preko kulinarstva, ugostiteljstva, IT sektora, umetnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, pod uplivom četiri planete iz Riba, donosi vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, predavanja, obrazovanja. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškovd i rizične finansijske transakcije. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, blizu Neptuna, pravi trigon sa Mesecom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili naučnim radom. Novac vam pristiže preko nekog honorarnog posla. Voljena osoba je preopterećena obavezama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u astrološkoj kući planova, koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, pripazite na finansije. Dogovarate se o zajedničkom projektu sa strancima, ako se bavite javnom delatnošću, radite u medijima, pravosuđu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere donose vam uvećanje prihoda preko altrenativnih vidova lečenja i uslužnih delatnosti. Žene su danas naklonjene Vagama oba pola. Ljubavni partner insistira na nečemu što vama trenutno ne odgovara.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Raku pravi sjajne aspekte sa planetama u Ribama, donoseći vam uspeh i novac u poslu kojima veze sa umetnošću ili sportom. Izazovan aspekt sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, upozorava na trzavice i rasprave u domu i porodici.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u osmom astrološkom polju donosi vam uvećanje prihoda preko neke samostalne delatnosti ili honorarnog angažmana. Napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava trzavice i svađe sa voljenom osobom. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Zbog Meseca u Raku, u trigonu sa vašim vladaocem Saturnom, sa ljubavnim ili poslovnim partnerom možete da se dogovorite o zajedničkom poslu. Kvadrat sa Merkurom u astrološkoj kući privatnog života, donosi rasprave sa mlađim članom porodice.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam novac preko privatnog biznisa, trgovine prehrambenim proizvodima, nekretnina. Pozicija Marsa i Plutona u vašem znaku i Merkura u Ovnu, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, obrazuje trigone sa četiri planete u vašem znaku, pa vaša popularnost i omiljenost društvu raste. Izbegavajte nepotrebne troškove i nemojte nikome da pozajmljujete novac. Glavobolja.

BONUS VIDEO - EKSKLUZIVNO:Američki reditelj Pol Kampf i producent Dragan Ivanović gosti podkasta Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)