HOROSKOP ZA UTORAK, 12. MART: Strelce čeka zanimljiv susret na putu; Rakovi dobijaju podršku žena

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Venere u Ribe, posle godinu dana, donosi na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici.

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 12. МАРТ: Стрелце чека занимљив сусрет на путу; Ракови добијају подршку жена

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec po podne ulazi u kvadrat sa vašim suvladaocem Plutonom, donoseći vam neplanirane troškove. Venerin ulazak u Ribe nagovešatava tajnu ili romansu s nekim čije zanimanje ima veze sa medicinom. Proganja vas događaj iz prošlosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u 12. astrološkoj kući pravi sekstil s vašim vladaocem Venerom koja danas ulazi u Ribe i donosi vam novac, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Pozicija Marsa nagoveštava susret s nekim na kraćem putu ili upoznavanje preko interneta.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u popodnevnim satima "beži" od vašeg vladaoca Merkura,pa ćete moći bolje da procenite poslovnu situaciju. Venera ulazi u vaše polje karijere, pa bi majski Blizanci trebalo da obrate pažnju na troškove. Opasnost u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec danas obrazuje izazovan aspekt sa Plutonom, što može nepovoljno da utiče na vaše finansijsko stanje. Rakovi oba pola mogu da očekuju podršku žena. Budite taktičniji prema saradnicima. Izbegavajte rasprave sa Škorpijom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovan aspekt Meseca sa Plutonom u Vodoliji, upozorava na mogućnost konflikta sa voljenom osobom, koja insistira na nečemu što vama ne odgovara. Ulazak Venere u Ribe, slobodnim Lavovima donosi strastveni susret sa vrlo privlačnom osobom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkom polju finansija, pod uticajem Plutona, nepovoljno deluje i na poslovnu situaciju. Ali, zato ulazak Venere u Ribe, donosi novu ljubav slobodnim Devicama, a zauzetim prijatne treutne sa partnerom. Nesanica.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera ulazi u Ribe donoseći vam promene na poslu koje povoljno utiču na vaše finansije. Napet aspekt Meseca sa Plutonom, donosi vam trzavice sa bračnim partnerom. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekoga ko nosi uniformu na radu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Kvadrat između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkoj kući svakodnevice, nervno vas iscrpljuje u popodnevnim satima. Venerin ulazak u Ribe, slobodnim Škorpijama može da donese novu ljubav, kao i novac preko kreativnih zanbimanja ili sporta.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Venera danas ulazi u Ribe, donoseći probleme u domu i porodici novembarskim Strelcima. Mesec u astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, pod uticajem Marsa, nagoveštava vam susret sa nekim na kraćem putu ili predavanju. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašen znak Riba u koji danas ulazi i Venera, nagoveštava romantičan susret sa privlačnom osobom preko rođaka, na putu ili predavanju. Aspekti Meseca donose vam mogućnost proširenja privatnog posla ili nekog drugog vida samostalne delatnosti.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mnoštvo planeta u astrološkoj kući posla, u koju danas ulazi i Venera, donosi vam više kontakata sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Zbog Meseca u napetom aspektu sa Plutonom u vašem znaku, biće i vanrednih troškova.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa četiri planete u vašem znaku, kojima se danas pridružila i Venera, vi ste znak u trenu, popularni i omiljeni u društvu. Mesec u astrološkom polju posla, pod uticajem Plutona, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda, preko rizičnog aranžmana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!