DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 10. MART: Ovan ambiciozan, Devici stiže novac, Ribe se zaljubljuju u nekog sa posla

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 03. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam mlad Mesec u Ribama, koji se dešava jednom godišnje, ove godine donosi na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici..

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 10. МАРТ: Ован амбициозан, Девици стиже новац, Рибе се заљубљују у неког са посла

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u 12. astrološkom polju, jednom godišnje, ove godine pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, što vam donosi priliv energije i podstiče vašu ambiciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom, medicinom, farmacijom, naukom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mlad Mesec, jednom godišnje, u 11. astrološkoj kući, ove godine dobro aspektovan sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam nov posao i novu ljubav, a ulazak Merkura u Ovna, originalne ideje i kontakte sa strancima iz nemačkog jezičkog područja.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mlad Mesec u Ribama, jednom godišnje u astrološkom polju karijere, ove godine podstiče na akciju majske Blizance. Novac stiže preko saradnje sa ženama. Vaš vladalac Merkur ulazi u Ovna, donoseći vam kontakte sa strancima. Ljubav preko "neta".

RAK (22. 6 - 22. 7)

Dobri aspekti ovogodišnjeg mladog Meseca u Ribama, znaka u koji "pada" deveta astrološka kuća, muškim Rakovima donose naklonost žena i uvećanje prihoda preko osoba koje žive u inostranstvu. Junskim Rakovima se smeši nova ljubav.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mlad Mesec u Ribama donosi vam novac i originalne ideje, ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Oslonite se na svoju intuiciju. Ulazak Merkura u Ovna, najavljuje odlazak na kraći put ili kontakte sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ovogodišnji mlad Mesec, vladalac vaših planova, u Ribama, donosi vam uvećanje prihoda preko putovanja i obrazovanja. Ulazak vašeg vladaoca Merkura u Ovna, posle godinu dana, donosi novac preko kontakata sa strancima i uslužnih delatnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mlad Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje u Ribama, ove godine pravi sekstil sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda preko honorarnog angažmana. Merkur ulazi u znak Ovna, što slobodnim Vagama može doneti novu ljubav.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mlad Mesec u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, dobro aspektovan sa vašim vladaocem Marsom i Venerom, povoljno utiče na vaš emotivni život i donosi uspeh umetnicima i sportistima. Ulazak Merkura u Ovna, najavljuje nov angažman sa strancima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mlad Mesec u Ribama donosi vam mogućnost selidbe ili sređivanja stambenog prostora. Ulazak Merkura, koji upravlja vašim odnosima sa partnerom, u Ovna, nagoveštava susret sa mlađom osobom u pozorištu, na koncertu, sportskoj tribini.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mlad Mesec u Ribama, jednom godišnje, ove godine donosi vam iznenadni odlazak na kraći put u inostranstvo. Sekstil sa vašim suvladaocem Uranom, nagoveštava novu ljubav, a ulazak Merkura u Ovna, uvećanje prihoda preko porodičnog ili privatnog biznisa.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u Ribama, ove godine pravi sjajan aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam genijalne ideje i novac preko nekretnina i trgovine prehrambenim proizvodima. Ulazak Merkura u Ovna najavljuje odlazak na kraći put i kontakte sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mlad Mesec u vašem znaku, jednom godišnje, ove godine pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Merkur ulazi u vaše polje novca ali i ljubavi, što nagoveštava zaljubljivanje preko posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu