ASTRO SAVET ZA SREDU, 7. FEBRUAR 2024: Poslušajte Bika, Ribe, Devicu ili Škorpiju

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 02. 2024. u 09:57

Astrolog Marina Jungić Milošević predlaže astro savet za sredu, 7. februar.

АСТРО САВЕТ ЗА СРЕДУ, 7. ФЕБРУАР 2024: Послушајте Бика, Рибе, Девицу или Шкорпију

Foto: Profimedia

MESEC se, predveče, približava Marsu u Jarcu, što nam donosi priliv energije i borbeni duh, ali upozorava i na opasnost od fizičkih povreda, pojačanog krvarenja (posle hirurških intervencija) i emotivnih kriza (duševna bol). Ipak, najviše su pogođeni oni na koje Mars ima najveći uticaj - Ovnovi, Škorpije i Jarčevi.

Istovremeno, to su znaci sa naglašenom voljom i moći regeneracije, tako da se sa problemima mogu lakše izboriti. Osobe koje nose uniformu na radu će imati pune ruke posla. Na sreću, ostali aspekti Meseca rade u našu korist, pa treba uzeti u obzir svaki dobronameran savet jednog Bika, Riba, Device ili neke Škorpije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost