VODITELJKA U PROGRAMU UŽIVO PRIZNALA DA IMA RAK: Viralan snimak na mrežama - Sara priznala sve, pa se potpuno slomila (VIDEO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

24. 01. 2024. u 14:29

STOTINE hiljada puta na društvenim mrežama poslednjih dana podeljen je snimak objavljen na zvaničnoj Tiktok stranici Si-En-Ena. Ovaj snimak koji se masovno šeruje u isto vreme je šokantan, ali i nadasve vrlo potresan.

ВОДИТЕЉКА У ПРОГРАМУ УЖИВО ПРИЗНАЛА ДА ИМА РАК: Виралан снимак на мрежама - Сара признала све, па се потпуно сломила (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, na videu zabeleženom u nekom od studija informativnog programa ove televizije, voditeljka Si-En-Ena Sara Sidner objavljuje da joj je dijagnostikovan rak dojke trećeg stadijuma i da je trenutno na lečenju.

- Molim vas nabrojte imena osam žena u svom najbližem okruženju koje najviše volite. Samo osam. Statistički, jedna od njih oboleće od raka dojke ili ga već ima. Ja sam ta jedna, u grupi od mojih osam prijateljica - rekla je voditeljka sa suzama u očima. 

Foto: Printscreen

- Nikada nisam bila bolesna u životu. Ne pušim, jedva pijem. Rak dojke ne postoji kao nasledni faktor u mojoj porodici. I eto me ovde, sa stadijumom 3 raka grudi. Teško je reći to naglas - navodi voditeljka plačući. 

Sidnerova je nakon svoje lične ispovesti zamolila, kako kaže, sve svoje sestre, crne, bele i smeđe, da rade preventivne preglede mamografije svake godine, kao i samopreglede, sa namerom da otkriju promene, ako postoje, pre nego što je ona to uspela. 

- Ovo je nešto za šta nikada nisam mogla da predvidim da će se desiti meni. Ja sam zahvalna kanceru što je mene odabrao. Ja sada učim da sam, bez obzira na sve kroz šta prolazimo u ovom životu, potpuno ludo zaljubljena u ovaj život, i sam osećaj biti živ za mene sada znači nešto potpuno drugačije - rekla je Sidnerova grcajući od plača. 

- Danas, svakog novog dana kada udahnem, mogu slaviti što sam ovde sa vama... Mogu da volim, plačem, smejem se, nadam, i to je dovoljno - zaključila je ona. 

Pogledajte kako je ovo potresno obraćanje izgledalo:

@cnn

CNN anchor Sara Sidner announces she has been diagnosed with stage 3 breast cancer and is currently undergoing treatment.

♬ original sound - CNN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)