DOČEK NOVE GODINE: Šta kaže horoskop - Da li će vas pogoditi Amorova strela u "najluđoj noći"?

Astrolog Marina Jungić Milošević

31. 12. 2023. u 16:09

UVEK je pravo vreme za ljubav, naročito zimi, kada nečija lepa reč, stisak ruke i toplo srce, mogu biti dovoljni da krv brže prostruji vašim venama. Da li vas na prelasku iz stare u Novu 2024. godinu, čeka nova ili možda stara ljubav? Evo šta kažu zvezde...

ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ: Шта каже хороскоп - Да ли ће вас погодити Аморова стрела у најлуђој ноћи?

Foto: Profimedia

Planete ljubavi, strasti i flerta, Venera, Mars i Merkur, u novogodišnjoj noći biće u vatrenom Strelcu, a Mesec u praktičnoj, poslovičnoj Devici. U svakom slučaju, zvezde donose više strasti i optimizma u društvu voljene osobe ili na kraćem putu, ali i druženje sa kolegama u novogodišnjoj noći, kao i sa rođacima ili komšijama. Napet aspekt (opozicija) između Meseca u Devici i Saturna, tokom noći polako popušta, pa ćemo prvo jutro u Novog godini dočekati u boljem raspoloženju.

Ima tu joj nekih napetih aspoekata, između Venere, planete ljubavi, u optimističnom Strelcu, koju malo guši sumorni Saturn iz Riba, kao neka starija rođaka koja želi da je opomene da malo pripazi šta radi i kako se ponaša. A, vesela Venera samo želi da se lepo provede. E, tu na scenu stupa izazovan aspekt između Venere i zavodljivog Neptuna u Ribama, pa će mnoge obuzeti ljubavni zanos...

Foto Shutterstock

Ovan

Glavni ste na dočeku, duhoviti, spontani, atraktivni, jer vi jednostavno morate da izdominirate! Pazite sa kojim pićem nazdravljate, jer posle nekoliko čašica, vaš drski šarm može doći do izražaja. Nekoj Devici se to možada neće dopasti, ali će zato neki Lav ili Strelac živati u vašem društvu u novogodišnjoj noći.

Bik

Vi baš umete da uživate i u veselju i u bogato postavljenom stolu, a u dobrom društvu nije vam teško ni da zapevate. A, kada se malo opustite, počinjete da primećujete i atraktivne goste... U novogodišnjoj noći imaćete još više razloga za uživanje, zbog iznenadnog susreta sa harizmatičnom osobom koja stiže sa puta pravo na vašu žurku.

Blizanci

Vi ste dobrodošao gost na svakoj zabavi, jer s vama nikada nije dosadno. Veseli ste i lako sklapate poznanstva, flertujete i osvajate suprotni pol i duhovitošću i neodoljivim šarmom. Na novogodišnjem dočeku, zauzeti Blizanci će uživati u društvu voljene osobe koja će svojim glamuroznim izgledom i dobrim raspoloženjem, pleniti pažnju okoline.

Rak

Vi ste rođeni za opuštanje i merak, bilo da ste u društvu dobrih prijatelja, kolega, rođaka, komšija... Uživate u hrani, punoj čaši, omiljenim pesmama, a volite bogami i da pokažete svoje umeće na plesnom podijumu... Kako noć bude odmicala, vaše raspoloženje biće sve bolje, pa ćete jutro dočekati u društvu osoba koje najviše volite.

Foto Shutterstock

Lav

Vi ste kralj(ica) zabave, atraktivni, elegantni, glamurozni, magnetski privlačni, pa vaš šarm ni u novogodišnjoj noći neće moći da ostane neprimećen. Dok budete ispijali šampanjac i uživali u omiljenim muzičkim numerama, neko neće moći da skrene pogled sa vas... Može se se ispostaviti da je to neko sa posla, kome ste odavno tiha patnja.

Devica

Kada se vi opustite, a tek tada počinje zabava, pa umete i da zaigrate i da zapevate. Kako noć bude odmicala, vaše raspoloženje biće sve bolje pa ćete sve više uživati u novogodišnjoj noći, na kućnoj žurci, u društvu ljubavnog partnera, dece, rođaka, komšija, dobrih prijatelja.

Vaga

Obožavate slavlja i zabave, muziku i ples, uz dobru hranu, poslastice i naravno, šampanjac ili dobro vino. Ako Novu godinu čekate na kraćem putovanju, sa voljenom osobom, decom, rođacima ili prijateljima, vaše raspoloženje će sve više rasti, kako "najluđa noć" bude odmicala.

Škorpija

Kao magnet privlačite suprotan pol, uvek ste elegantni, zavodljivi i pomalo opasni. Obožavate otmene zabave ali nemate ništa ni protiv novogodišnjeg dočeka u kafani sa "živom" muzikom. Jer vi baš umete da uživate, a ove godine to može biti i u društvu kolega, na korporativnoj proslavi...

Foto: Profimedia

Strelac

Odlično se snalazite na slavljima na kojima, onako otmeni i šarmantni, lako uspostavljate kontakte i sklapate pozanstva. Nema teme o kojoj se s vama ne može popričati. Novu Godinu možete da dočekate radno, mada bi vam možda više prijao doček u društvu prijatelja, kod kuće ili u nekoj kafani.

Jarac

Umete da se opustite i da ostanete do zore na zabavi ili slavlju, u društvu odabranih prijatelja. Ne volite uštogljenu atmosferu, želite da se družite i uživate. Međutim, ovu novogodišnju noć možete da dočekate ili sa voljenom osobom ili u društvu nekoga s kim ste u tajnoj ili vezi koju još ne želite da otkrijete drugima.

Vodolija

Bilo da ste gost ili domaćin, glavni ste na zabavi, a novogodišnji doček u vašoj režiji neće moći da prođe bez dobre muzike, vrhunskog ozvučenja, neobičnog osvetljenja. U "najluđoj noći", na kućnom dočeku, lako možete postati plen nekoga ko će prekoračiti granicu prijateljstva.

Ribe

Neko je bacio oko na vas i neće vam dati mira ni na novogodišnjem dočeku, u okviru kraćeg putovanja ili u društvu poslovnih saradnika, kolega i partnera, u restoranu kraj reke, mora ili jezera. Sa asteroidima Eros, Karma i Amor u vašem znaku, neodoljivi ste za suprotni pol pa će i stara simpatija pokušati da vas ponovo osvoji....

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!