NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. OKTOBRA: Ovan da se pazi ljubomornih scena, Lav sukoba sa kolegama, Vaga će upoznati zanimljivu osobu

Astrolog: Marina Jungić Milošević

07. 10. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 8. do 14. oktobra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 8. ДО 14. ОКТОБРА: Ован да се пази љубоморних сцена, Лав сукоба са колегама, Вага ће упознати занимљиву особу

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Vaš vladalac Mars, 12. oktobra, ulazi u astrološko polje finansija, zbog čega se preporučuje dodatni oprez prilikom podizanja kredita, ulaganja novca u građevinske radove ili kupoprodaje nekretnina. U vreme pomračenje Sunca u Vagi, oko 14. oktobra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora, kao i konflikte sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Početkom perioda, u klubu ili na sportskoj tribini, možete da upoznate Lava. Posle 9. oktobra, sa ulaskom Venere u Devicu, vašu pažnju privlači neko koga poznajete preko posla. Aspekti Plutona, simbola strasti, koji kreće direktnim hodom 11. oktobra, donose vam ljubomorne scene sa voljenom osobom.

Zdravlje Podložnost povredama.

 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vaš vladalac, Venera, početkom perioda, ulazi u poslovičnu, vrednu Devicu, donoseći vam šanse za nove kreativne aranžmane. Ipak, povedite računa da vas ne obmane osoba koja vam se predstavlja kao prijatelj. U vreme pomračenja Sunca u šestoj astrološkoj kući, oko 14. oktobra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora.

Ljubav U prvoj polovini perioda, preko prijatelja, možete da upoznate umetnika ili sportistu. Mars, planeta akcije koji upravlja vašim partnerskim odnosima, 12. oktobra, ulazi u posesivnu Škorpiju, donoseći vam ljubomorne scene sa voljenom osobom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim članovima porodice.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Zbog izazovnih aspekata vašeg vladaoca Merkura, savetuje se oprez prilikom sklapanja ugovora o partnerstvu sa osobama koje žive u inostranstvu. Posle 11. oktobra, Plutonov direktni hod preko kuće finansija, upozorava da pripazite na troškove. U vreme pomračenja Sunca, 14. oktobra, može doći do neočekivanog ishoda dogovora o kreativnom projektu.

Ljubav Opozicija između Saturna i Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, posle 9. oktobra, donosi zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Sa ulaskom Marsa u Škorpiju, posle 12. oktobra, slobodni Blizanci, preko prijatelja mogu da upoznaju seksepilnu osobu. Dobijate poziv za izlazak od Vage.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Period počinje sa vašim vladaocem Mesecom u kući posla, što vam donosi novac. Venera u Devici, posle 9. oktobra, takođe donosi uvećanje zarade, preko saradnje sa Blizancima, Devicom ili Škorpijom. Ipak, pazite da vas neko ne prevari. U vreme pomračenja Sunca u Vagi, 14. oktobra, dolazi do promene planova koji se odnose na samostalnu delatnost.

Ljubav Tokom ove nedelje, dugogodišnji partner se može postaviti tako da se na neki način osetite podređenim u odnosu na njega. Planeta strasti i posesivnosti, Mars, u astrološkoj kući ljubavi, posle 12. oktobra, najavljuje ljubomorne scene sa voljenom osobom. Krajem perioda, očekuje vas susret sa Jarcem.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Početkom nedelje, dogovor o saradnji sa Vagom, donosi vam zaradu, ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja. Napet aspekt između Saturna i Venere, nakon 9. oktobra, usporava neke poslove. Posle 12. oktobra, postajete zahtevniji kada se radi o angažovanju na novom projektu, pa može doći do konflikta sa kolegama.

Ljubav Period počinje sa Mesecom u vašem znaku, koji pravi trigon sa Neptunom, donoseći vam romantičan susret sa Strelcem. U drugoj polovini perioda, klonite se rasprava u domu. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca, 14. oktobra, partner će očekivati da napravite kompromis u vezi sa zajedničkim planom.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Napeti aspekti Merkura, planete logike i komunikacija, koji upravlja i vašim znakom i vašom karijerom, tokom celog perioda, nepovoljno utiču na dogovore o angažmanima sa strancima. Posle 12. oktobra, budite oprezniji u pregovorima o novim projektima. U vreme pomračenje Sunca u astrološkoj kući novca, 14. oktobra, mogući su vanredni troškovi.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, 9. oktobra, ulazi u vaš znak, obrazujući sekstil sa Marsom, simbolom strasti, što povoljno utiče na vaš emotivni život, ukoliko ste slobodni. Opozicija sa Neptunom, vladaocem partnerskih odnosa, izaziva vašu sumnju u vernost bračnog ili dugogodišnjeg partnera.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Period nije povoljan za ulaganja u nove projekte koji imaju veze sa inostranstvom. Direktan hod Plutona, koji upravlja vašim poslovima, posle 11. oktobra, obećava bolju finansijsku situaciju. U vreme pomračenje Sunca u vašem znaku, 14. oktobra, mogući su vanredni troškovi, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima ili nekim vidom stručnog usavršavanja.

Ljubav Vaš vladalac Venera, u polju tajni, posle 9. oktobra, donosi vam susret sa starom simpatijom ili tajnu romansu s nekim koga poznajete preko posla. Nakon 12. oktobra, sa ulaskom vladaoca vašeg ljubavnog života, Marsa u Škorpiju, očekuje vas strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Osetljivi mokraćni kanali.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Vaš vladalac Pluton, simbol moći i bogatstva, 11. oktobra kreće direktnim hodom, otvarajući vam nove mogućnosti za zaradu preko poslova sa nekretninama i građevinarstva. Mars, planeta akcije, 12. oktobra, ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i entuzijazma. U vreme pomračenja Sunca, sredinom oktobra, osoba na položaju vam pruža podršku.

Ljubav Venera, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, ulazi u Devicu, početkom perioda, kada preko prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zaintrigirati. Bračni ili dugogodišnji partner sumnja u vašu vernost, što može dovesti do zahlađenja odnosa. Poznanstvo sa Vodolijom preko interneta.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Početkom perioda, Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Jupiterom, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o porodičnom biznisu. Već 9. oktobra, planeta novca, Venera, ulazi u astrološko polje karijere i pravi sekstil sa Marsom, što vam donosi šansu da brzo dođete do solidne zarade. Oko 13. oktobra, imate podršku uticajnog prijatelja.

Ljubav Aspekti Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, tokom cele nedelje unose tenziju u odnos sa voljenom osobom. Ulazak Marsa, simbola strasti u Škorpiju, 12. oktobra, nagoveštava mogućnost tajne romanse sa vodenim znakom. Pomračenje Sunca u Vagi, 14. oktobra, donosi vam neočekivan susret sa strancem.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Zbog opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Venere, planeta prepreka i novca, posle 9. oktobra, nastupa kraći period stagnacije. Simbol moći, Pluton kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, 11. oktobra, donoseći vam šanse za projekte sa strancima. U vreme pomračenja Sunca u polju karijere, 14. oktobra, može doći do odlaganja nekih planova.

Ljubav Pozicije planeta, ove sedmice, nepovoljno utiču na komunikaciju sa partnerom. Mars koji upravlja vašim privatnim životom, 12. oktobra, ulazi u Škorpiju, donoseći vam turbulentan period u odnosima sa voljenom osobom. Moguće su i rasprave sa članovima porodice. Razočarani ste ponašanjem jednog prijatelja.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Već početkom sedmice, trebalo bi da pripazite na finansije, jer su mogući vanredni izdaci. Ulazak Marsa u astrološko polje karijere, 12. oktobra, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o novim izvorima prihoda. U vreme pomračenja Sunca, krajem perioda, neočekivane okolnosti mogu da utiču na promenu planova koji se odnose na saradnju sa strancima.

Ljubav Nedelja počinje susretom sa vrlo atraktivnom osobom. Opozicija između vašeg suvladaoca Saturna i Venere, planeta ograničenja i ljubavi, posle 9. oktobra, doprinosi zahlađenju odnosa u dugogodišnjoj vezi. Sredinom sedmice, očekuje vas strastveni susret sa nekim s kim ste nekada bili bliski.

Zdravlje Bol u leđima.

 

Foto: Free Images Pixabay

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Opozicija između Saturna u vašem znaku i Venere, planete novca, posle 9. oktobra, nepovoljno utiče na vaše planove i finansije. Imate podršku jedne Device. Pomračenja Sunca u astrološkoj kući novca i rizika, krajem perioda, upozorava da budete oprezniji ukoliko planirate ulaganja u projekte sa strancima ili neki vid uslužnih delatnosti.

Ljubav Pozicija Merkura, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, tokom cele nedelje, otežava komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Posle 12. oktobra, Mars ulazi u Škorpiju obrazujući napete aspekte sa vašim vladaocem Neptunom, što nagoveštava romantični susret sa Rakom.

Zdravlje Anemija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije