NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 10. DO 16. SEPTEMBRA: Device od jedne Škorpije dobijaju poziv za izlazak; Strelci imaju dobru poslovnu ideju

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 09. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, zdravlju i na poslu. Pročitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕРИОД ОД 10. ДО 16. СЕПТЕМБРА: Девице од једне Шкорпије добијају позив за излазак; Стрелци имају добру пословну идеју

Foto Pixabay free images

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao: Aspekti vašeg suvladaoca Plutona, planete moći, tokom ove sedmice podstiču vašu ambiciju kada je reč o aranžmanu sa strancima. Mlad Mesec u poslovičnoj, vrednoj Devici, krajem perioda stavlja akcenat na svakodnevne poslove. Osobe koje vam rade iza leđa neće uspeti da uspore realizaciju dogovora koji vam je važan. Oslonite se na pouzdanog Bika i staloženog Jarca.

Foto: Free Images Pixabay

Ljubav: Odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, početkom nedelje još nije onakav kakav priželjkujete da bude. Direktan hod Merkura, posle 15. septembra, utiče na bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube u nekoga koga će upoznati preko posla ili neke društvene mreže.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

BIK (19. 4 - 20. 5)

Posao: Pozicija mladog Meseca u astrološkoj kući kreativnosti krajem sedmice donosi vam povoljan ishod posla sa starim saradnicima. Posle 12. septembra, moguć zastoj u pregovorima sa strancima. Direktan hod Merkura, koji upravlja vašim poslovima, posle 15. septembra povoljno utiče na ostvarivanje plana u vezi sa privatnim biznisom ili građevinskim radovima.

Foto Pixabay free images

Ljubav: Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu asteroida Juno, sredinom perioda, u prvi plan ističe vašu potrebu za romantičnim trenucima u društvu partnera. Do 11. septembra, otežana je komunikacija sa Škorpijom. Posle 15. septembra, neko ko živi u drugom gradu, poželeće da obnovi kontakt sa vama.

Zdravlje: Podložnost povredama u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao: Pozicija mladog Meseca u Devici, pod uticajem Neptuna, planete prevara i zabluda, u prvoj polovini nedelje, upozorava na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora o novom projektu. Situacija se menja nabolje krajem perioda, kada vaš vladalac Merkur kreće direktnim hodom preko astrološkog polja posla. Od Strelca ćete dobiti savet u vezi sa finansijama.

Foto: Free Images Pixabay

Ljubav: Početkom nedelje, vašu pažnju može da privuče atraktivna mlađa osoba, sa kojom ćete stupiti u kontakt preko interneta. Aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Saturnom, simbolom ograničenja, posle 12. septembra, najavljuje probleme u komunikaciji sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Vodolija misli na vas.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao: U prvoj polovini sedmice, moguće je odlaganje sastanka sa saradnicima sa kojima ste nekada radili. Zajednički projekat sa sa Škorpijom ili Jarcem, može se pokazati kao dobra ideja, ali da bi ona zaživela, biće vam neophodna pomoć jednog Bika. U drugoj polovini nedelje, umetnicima i sportistima novac pristiže preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Foto: Free Images Pixabay

Ljubav: Odnos sa partnerom ne obećava dobar početak perioda, ali kako se nedelja bude bližila kraju, biće sve bolji. U vreme mladog Meseca, pod uticajem Neptuna, planete ljubavnog zanosa, krajem sedmice, slobodnim Rakovima, na putu ili predavanju može da se dopadne osoba koja će prećutati da je zauzeta.

Zdravlje: Podložnost povredama u kući.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao: Prva polovina perioda, donosi vam manje nesuglasice kada je reč o odnosu sa mlađim saradnicima i kolegama. Takođe, obratite više pažnje na dokumentaciju i vredne sitnice. Krajem nedelje, u vreme mladog Meseca u astrološkom polju novca, možete se naći u situaciji da postavite pravila u okviru važnog poslovnog projekta. Poslušajte savet jednog Ovna.

Foto: Free Images Pixabay

Ljubav: Sa Venerom blizu asteroida Juno u vašem znaku, sredinom perioda, odnos sa dugogodišnjim partnerom postaje strastveniji. Posle 12. septembra, nameravate da razgovarate o nečemu važnom sa voljenom osobom. Krajem nedelje očekuje vas susret sa nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao: Do 12. septembra, precizirajte dogovore ili odredbe ugovora koje bi trebalo da potpišete sa novim poslovnim partnerima. Mlad Mesec u vašem znaku, u izazovnom aspektu sa Neptunom, krajem perioda, inspirativno deluje na vas, podstičući vas da realizujete svoje planove. Čuvajte se onih koje će vas savetovati da ne ulazite u takve poslove.

Foto Pixabay free images

Ljubav: Neko iz vašeg komšiluka ili osoba koju ste upoznali preko prijatelja, tokom ovog perioda, neće kriti svoju želju da provodi što više vremena u vašem društvu. Emotivni partner, početkom nedelje, namerava da vam na romantičan način pokaže koliko mu je stalo do vas. Škorpija vam šalje poziv za izazak.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao: U prvoj polovini perioda, pokažite više razumevanja za saradnike i kolege. Pluton, koji upravlja vašim finansijama, u sjajnom aspektu sa mladim Mesecom, 15. septembra, donosi vam uvećanje zarade preko paralelnog posla. Istovremeno, direktan hod Merkura, planete biznisa, krajem nedelje, povoljno utiče na saradnju sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji.

Foto Pixabay free images

Ljubav: Naglašeno astrološko polje tajni, krajem sedmice, podstiče vaše interesovanje za nekoga koga svakodnevno viđate ili ste se s njim upoznali preko posla. Mesec u vašem znaku, 16. septembra, približava se Marsu, donoseći vam raspravu sa partnerom, zbog njegove ili vaše ljubomore. Vodolija misli na vas.

Zdravlje: Opasnost od oštrih predmeta.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao: Ako se bavite trgovinom ili često putujete zbog posla, u drugoj polovini nedelje, trebalo bi da obratite pažnju na svaki detalj, kako ne biste došli u situaciju da vas neko prevari. Odgovaraju vam aspekti mladog Meseca i vašeg vladaoca Plutona, krajem perioda, koji vam donose novac preko nekog kreativnog projekta ili društvenog angažmana. Poslušajte savet Raka.

Foto: Free Images Pixabay

Ljubav: Planeta ljubavi, Venera, u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, tokom ovog perioda obećava prijatne zajedničke trenutke sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o Biku ili Ribama. Slobodne Škorpije mogu da uđu u romantičnu vezu sa nekim koga poznaju preko posla.

Zdravlje: Bol u zglobovima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao: U prvoj polovini perioda, neko koga ste upoznali preko prijatelja, daje vam dobru ideju kada je reč o nekom umetničkom projektu. Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta i kontakata sa strancima, krajem nedelje povoljno utiče na realizaciju građevinskih i poslova sa nekretninama. Poslušajte savet Ovna.

Foto Pixabay free images

Ljubav: Voljena osoba pokušava da vam nametne svoj stav o nečemu o čemu bi trebalo oboje da donesete odluku. Direktan hod Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, posle 15. septembra, nagoveštava bolju i opušteniju komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodne Strelce očekuje susret sa Vagom.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao: Aspekti između vašeg vladaoca Saturna u astrološkom polju komunikacija i Marsa u polju karijere, otežavaju dogovore o novom umetničkom projektu. Do 12. septembra, proverite podatke u vezi sa poslovnom dokumentacijom i ugovorima. U vreme mladog Meseca, krajem perioda, možete da očekujete odlaganje kraćeg puta u inostranstvo ili pregovora, koji bi trebalo da vam donesu solidnu zaradu preko saradnje sa strancima.

Foto: Free Images Pixabay

Ljubav: Osoba koju ste upoznali preko prijatelja na nekoj proslavi, zainteresovala vas je više nego što to želite sebi da priznate. Zauzeti Jarčevi trebalo bi da obrate više pažnje na partnerove želje i sugestije, naročito kada se radi o kupovini stana ili sređivanju enterijera. Ribe vam šalju poziv za izalazak.

Zdravlje: Bol u leđima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao: Do 12. septembra, izbegavajte podizanje kredita i nepotrebne troškove i povedite više računa o tome kome i šta pričate. Planeta novca i inostranstva, blizu vašeg vladaoca Urana, pod uticajem mladog Meseca u astrološkoj kući finansija, krajem perioda vam donosi zaradu, ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, veleprodajom. Poslušajte savet Strelca.

Foto Pixabay free images

Ljubav: U drugoj polovini sedmice, bračni ili dugogodišnji partner može da se naljuti zato što ste zaboravili na neko obećanje. Dopisivanje sa nekim koga ste upoznali preko interneta, dobija strastveniji ton oko 15. septembra, kada Merkur kreće direktnim hodom. Dobijate poziv za izlazak od Blizanaca.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao: Početkom perioda, moguće je odlaganje nekih sastanaka i dogovora sa osobama iz inostranstva. Sredinom nedelje, poslušajte savet jednog Bika ili Jarca. Sačekajte 15. septembar, ako planirate zajednički posao sa emotivnim ili poslovnim partnerom, koji se odnosi na ulaganje u neki vid samostalne delatnosti ili kupoprodaju nekretnina.

Foto Pixabay free images

Ljubav: Početkom perioda, očekuju vas prolazne nesuglasice u komunikaciji sa voljenom osobom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji ili Jarcu. Mlad Mesec u astrološkom polju partnerskih odnosa, krajem nedelje, nagoveštava susret s nekim koga možete upoznati na nekom poslovnom skupu ili kulturnom događaju.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić