KARAKTERISTIKE PREDSTAVNIKA PETOG ZODIJAČKOG ZNAKA - LAVA: Strastveni optimisti i večita deca

Astrolog Marina Jungić Milošević

21. 08. 2023. u 19:08

MADA je peti zodijački znak, Lav, u julu i avgustu naglašen prisustvom njihovog vladaoca Sunca, ove godine situacija je nešto drugačija. Suncu se 5. juna, pridružila i Venera, planeta ljubavi i novca, koja će tu boraviti do 9. oktobra, mnogo duže nego što je to uobičajeno.

КАРАКТЕРИСТИКЕ ПРЕДСТАВНИКА ПЕТОГ ЗОДИЈАЧКОГ ЗНАКА - ЛАВА: Страствени оптимисти и вечита деца

Foto: Free Images Pixabay

Venera se u jednom znaku zadržava oko tri nedelje, a ove godine više od četiri meseca. Zato će predstavnici ovog vatrenog, dinamičnog i koleričnog znaka, biti popularniji nego inače, rado viđeni u društvu i omiljeni kod suprotnog pola.

Zbog Venerinih izazovnih aspekata sa Jupiterom i Uranom u Biku, ljubavni život Lavova biće bogatiji, pun raznih preokreta i uzbuđenja, a oni skloni zaljubljivanju. Pošto Venera upravlja mentalnim stanjem i karijerom Lavova, u periodu retrogradnog hoda ove planete, od 23. jula do 4. septembra, predstavnici ovog znaka mogu detaljnije da razrade planove vezane za finansije, kao i da privedu kraju nedovršene poslove. Žene mogu lakše zatrudneti, a oba pola češće imati priliku da sretnu staru simpatiju.

Mada Lavica ne pokazuje često svoje prave emocije, kada joj se neko dopadne, ne dozvoljava nikome da joj preotme "plen". Lako osvaja muškarce, ali je verna i odana kada nekoga voli. Traži partnera koji će joj se diviti i neprestano joj poklanjati pažnju. Muškarac Lav, i bez mnogo truda, uvek privlači pažnju žena, koje "padaju" na njegov šarm i mačo izgled. Ipak to je samo imidž, jer Lav je veliki džentlmen, velikodušan, darežljiv, veran kada je zaljubljen, što očekuje i od partnerke. Obično ima mišićavu građu, lepu kosu (mada je u srednjim godinama često ćelav) i lepe oči. Njegovo držanje je dostojanstveno, hod uspravan, pojava otmena. Može delovati uobraženo, mada je zapravo dobronameran, topao, srdačan, impulsivan, spontan, društven. Odlično se snalazi u politici, diplomatiji, filmu, sportu.

Ni Lavica ne može ostati neprimećena, jer je atraktivna, pomalo ekscentrična, uvek doterana i našminkana, ima lepu gustu kosu, "grivu", vodi računa o garderobi, u svemu što radi, ima stila. Plemenita je, iskrena i detinjasta, ali voli da komanduje i može biti osvetoljubiva. I dok je muškarac Lav popustljiv prema deci, Lavica je vrlo posesivna i dominantna majka koja se pita za sve u porodici. Poseduje dar za organizaciju, pa se često nađe na rukovodećim pozicijama. Uvek zna šta hoće i kako to da dobije. Odgovaraju joj poslovi koji imaju veze sa umetnošću, modom, estradom, diplomatijom, kao i bavljenje privatnim biznisom.

DECA SUNCA VOLE SUNCE

Lav je ponosan, kreativan, pompezan, samouveren, samosvestan, superioran, pouzdan, hrabar, ambiciozan, dobronameran, optimista, hedonista. Pravdoljubiv, dobar polemičar. Uvek postiže cilj jer veruje u sebe. Poput lava, kralja džungle, poseduje jake instinkte i osećaj za snalaženje u prostoru. Ego je naglašen i ima potrebu da mu se drugi dive. Sujetan, plaši se podsmeha. U zavisnosti od aspekata u ličnom horoskopu, može da bude isključiv, dogmatičan, konzervativan, težak. Ako nije uspeo u životu, mrzi uspešne ljude, naročito političare, kojima zapravo zavidi. Na zdravstvenom planu, često ima problema sa kičmom, krvnim pritiskom, srcem, kolenima, viškom kilograma, upalom mišića, stomakom, padom imuniteta. Zato se "deci Sunca", preporučuje što češće izlaganje suncu (do 11 i posle 16 sati) i bavljenje fizičkom aktivnošću, najbolje plivanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)