NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. AVGUSTA: Ovan da se pazi rasprava, Škorpiju očekuje romantičan susret, pred Vodolijom je uzbudljiva nedelja

Astrolog: Marina Jungić Milošević

12. 08. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 13. do 19. avgusta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 13. ДО 19. АВГУСТА: Ован да се пази расправа, Шкорпију очекује романтичан сусрет, пред Водолијом је узбудљива недеља

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o  sedmičnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o nedeljnom horoskopu.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Dobar aspekt između vaših vladalaca, Marsa i Plutona, planeta akcije i moći, čini vas još praktičnijim i energičnijim. Pozicija mladog Meseca blizu retrogradne Venere u astrološkom polju kreativnosti, 16. avgusta, donosi novac umetnicima. Zbog Merkura, koji upravlja vašim mentalnim stanjem, u trigonu sa Jupiterom u polju posla, sposobni ste da ostvarite sve što poželite.

Ljubav Period pred vama biće ispunjen uzbuđenjima i zanimljivim susretima, između ostalog i sa osobama koje poznajete preko poslovnih kontakata. Ipak, kvadrat između Venere i Urana može doneti trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Krajem sedmice može da vas privuče neko ko je preko posla prisutan u javnosti.

Zdravlje Promenite način ishrane.


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Period počinje sa Mesecom u Raku, što savršeno odgovara aprilskim Bikovima, koji se bave trgovinom, ugostiteljstvom, hotelijerstvom. Mlad Mesec blizu vašeg vladaoca Venere, pod uplivom Urana iz vašeg znaka, 16. avgusta, čini vas aktivnim kada se radi o kupoprodaji nekretnina. Aspekt Meseca sa Jupiterom i Merkurom u polju kreativnosti, 18. avgusta, donosi vam sjajne šanse za zaradu.

Ljubav Sredinom sedmice bićete usredsređeni na uređenje stambenog ili poslovnog prostora, zajedno sa voljenom osobom. Pozicija Plutona, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, može vam u drugoj polovini perioda, na nekom putu ili predavanju, doneti susret s nekim ko dolazi iz inostranstva. Rak misli na vas.

Zdravlje Alergija na sunce.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Mlad Mesec, vladalac vašeg posla i finansija u astrološkoj kući mentalnog stanja, dogovora i kraćih puteva, oko 16. avgusta, donosi uspeh rođenima krajem znaka. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašim privatnim životom, u drugoj polovini nedelje, pogoduju sportistima, muzičarima i onima čije zanimanje zahteva bilo koju vrstu manuelne spretnosti.

Ljubav Zbog pozicija planete strasti, Marsa, koji upravlja vašim društvenim životom, u dobrom aspektu sa Plutonom, popularni ste kod suprotnog pola. Sredinom perioda možete da uđete u novu vezu. Venerin izazovni aspekt sa Uranom u polju ograničenja, opominje da bi trebalo da pokažete više razumevanja za partnera.

Zdravlje Promenite način ishrane.


 

Foto: Profimedia

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Tokom ovog perioda možete da se obogatite, ako iskoristite naklonost moćnog Jupitera, vladaoca vaših finansija u trigonu sa Marsom, planetom akcije u kući novca. Mlad Mesec, koji upravlja vašim znakom, blizu retrogradne Venere u astrološkoj kući posla i novca, 16. avgusta, donosi uspeh i veliku zaradu, naročito privatnicima, sportistima, umetnicima.

Ljubav Pozicija Saturna, simbola ograničenja, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, početkom nedelje, donose manje razmirice sa bračnim partnerom. Izazovni aspekti Venere, simbola ljubavi, podstiču vašu želju da voljenoj osobi date do znanje kako treba da pokaže više razumevanja za vaše želje i potrebe. Devica misli na vas.

Zdravlje Alergija na sunce.


 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Sedmica pred vama je u znaku mladog Meseca u vašem znaku, koji inače upravlja vašom intuicijom, a 16. avgusta će biti blizu retrogradne Venere, vladaoca polja komunikacije i karijere, što podstiče vašu ambiciju i donosi podršku osoba koje vas cene. Aspekti vašeg vladaoca Sunca sa Jupiterom, koji vlada poljem srećnih okolnosti i inostranstva, donosi vam uvećanje prihoda.

Ljubav Izazovni aspekti Urana, planete flerta, koja vlada partnerskim odnosima, donose vam potrebu za druženjem i novim poznanstvima. Slobodni Lavovi, sredinom perioda, mogu da uplove u romansu sa Vodolijom. Ako ste u braku, mogući su nesporazumi sa partnerom, zbog pozicije Meseca u odnosu na Neptun i Pluton, planete zabluda i strasti.

Zdravlje Nervoza.


 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Mlad Mesec, vladalac vaših planova i ciljeva, blizu Venere koja upravlja i vašim ljubavnim i poslovnim životom, 16. avgusta, donosi vam neki dogovor u tajnosti. Iskoristite aspekte Urana da unesete željene promene u projekat sa strancima. U toku ove nedelje, obavite važne dogovore, potpisivanje ugovora, kupoprodaju nekretnina, odlazak na kraći put.

Ljubav Uživate naklonost moćnog Jupitera, koji upravlja vašim partnerskim odnosima a pravi trigon sa Merkurom, što nagoveštava romantičan susret sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Pozicija planete harizme i strasti, Plutona u polju ljubavi, donosi vam poznanstvo sa umetnikom ili nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Oslabljen imunitet.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Aspekti mladog Meseca, vladaoca vaše karijere, 16. avgusta, u astrološkoj kući društvenog života i planova, čine vas dovoljno spremnim i racionalnim da se maksimalno angažujete kako biste ostvarili neke svoje želje i ciljeve. Krajem perioda bićete u prilici da uspešno realizujete posao u vezi sa nekretninama ili stambenim prostorom.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Venere u retrogradnom hodu preko kuće društvenog života i flerta, slobodnima donosi udvaranje harizmatične, ali prilično naporne osobe. Oko 17. avgusta, Mesec, Mars i Merkur u astrološkoj kući ograničenja, prilično vas iscrpljuje, kada se radi o komunikaciji sa bračnim partnerom.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.


 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Vaš vladalac Pluton u trigonu sa vašim suvladaocem Marsom, donosi vam isplative poslovne šanse, čemu doprinosi i jaka pozicija planete biznisa, Merkura, u astrološkom polju društvenog života. Imate podršku Bika, Jarca i Raka. Mlad Mesec, vladalac devete kuće, blizu retrogradne Venere, 16. avgusta otvara vam nove mogućnosti za saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu.

Ljubav Naglašeno sedmo astrološko polje sa moćnim Jupiterom, vladaocem vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, u trigonu sa planetama flerta i strasti, nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa osobom sa posla. Pozicija vladaoca partnerskih odnosa i vaše podsvesti, može vas dovesti u sumnju, kada se radi o partnerovoj vernosti.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.


 

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Mada Mesečeve faze nemaju previše uticaja na vas, izuzetak je faza mladog Meseca blizu retrogradne Venere, vladaoca finansijskih transakcija, 16. avgusta, koja vam donosi saradnju sa partnerima iz inostranstva, sa kojima ćete brzo pronaći zajednički interes. Dobar aspekt između Marsa i Plutona u astrološkom polju posla i novca, najavljuje nove šanse piscima, naučnicima, predavačima.

Ljubav Pozicija vladaoca polja ljubavi i radosti povoljno utiče na vaš emotivni život tokom celog perioda. Aspekti Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, mogu doneti manje rasprave u komunikaciji sa bračnim partnerom, ali ćete uspeti da ih brzo prevaziđete, zahvaljujući vašem racionalnom pristupu rešavanja problema.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Tokom ovog period, odgovara vam naglašen znak Lava, u koji "pada" vaša astrološka kuća finansijskih transakcija, jer vam donosi nove šanse u vezi sa solidnom zaradom. Ipak, u vreme mladog Meseca u kući neprijatelja, rizika i konkurencije, 16. avgusta, budite oprezniji i mudriji kada se radi o dogovorima vezanim za nove projekte. Imate podršku Bika, Vage i Jarca.

Ljubav Sredinom sedmice moguće su rasprave i manje trzavice sa voljenom osobom, koje ćete ipak lakše prebroditi, upravo zbog faze mladog Meseca. Konjunkcija Marsa i Merkura, pod uticajem retrogradnog Plutona u vašem znaku, u drugoj polovini perioda, povoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom, ukoliko ste rođeni krajem znaka.

Zdravlje Iscrpljeni ste.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Faza mladog Meseca, koji upravlja poljem svakodnevnih obaveza, 16. avgusta, formira se u polju partnerskih odnosa, čineći vas spremnim da se prilagodite potrebama nekog ko vam je blizak. Zbog vašeg vladaoca Urana, planete neočekivanih okolnosti u polju posla, pod uplivom retrogradne Venere, sredinom perioda pazite da vas neko ne prevari kada se radi o novcu.

Ljubav Zbog naglašenog znaka Lava, u koji "pada" vaše polje partnerskih odnosa, pred vama je prilično uzbudljiva sedmica, ispunjena zanimljivim susretima i poznanstvima. Sredinom nedelje, bračni partner može biti pod velikim pritiskom, kako bi ispunio vaša ili očekivanja osoba sa kojima je u svakodnevnom poslovnom kontaktu.

Zdravlje Rekreirajte se.


 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Opterećeni ste brojnim obavezama koje vam odnose energiju, ali s druge strane, zadovoljni ste razvojem situacije na poslu, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom ili društvenim angažmanom, preko koga ste prisutni u javnosti, radom u medijima, ali i zanimanjima koja zahtevaju manuelnu spretnost. Krajem perioda mogući su vanredni troškovi.

Ljubav Tokom ove nedelje ste pod uticajem izazovnih aspekata ljubavnih planeta sa vašim vladaocem Neptunom i suvladaocem Jupiterom, pa će i vaš emotivni život biti mnogo uzbudljiviji. Ipak, ne odgovara vam pozicija mladog Meseca, blizu retrogradne Venere u vatrenom Lavu, 16. avgusta, jer će tada na vaše odluke uticati osećanja, a ne razum.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije