UKUPNO IMAJU 200 GODINA I ČAK 50 UNUČADI: Bliznakinje proslavile stoti rođendan, otkrile tajnu dugovečnosti (VIDEO)

Novosti online

26. 01. 2023. u 09:14

SESTRE bliznakinje Frančeska i Marija Rikardi zajedno su proslavile 100. rođendan u malom gradiću Anzano di Pulja u italijanskoj pokrajini Fođa.

УКУПНО ИМАЈУ 200 ГОДИНА И ЧАК 50 УНУЧАДИ: Близнакиње прославиле стоти рођендан, откриле тајну дуговечности (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@Reuters

- Naša tajna? Da se ​​volimo, da budemo zajedno i u slozi sa celom porodicom. Moja sestra se udala i rodila petoro dece. Svaki dan je rano ustajala i išla na posao u njivu i sa životinjama, a po povratku kući obavljala je kućne poslove i brinula se o deci. Ja se pak nikad nisam udavala. Ostala sam kod kuće i naučila da šijem - rekla je Frančeska radoznalim novinarima i dodala da nije zamišljala da će živeti toliko dugo.

- Dar od Boga je što smo dostigli ovo doba. Sa životom koji smo imali, nikada nismo mislili da ćemo dostići stotu - rekla je.

Dugi niz godina sestre su živele u različitim kućama, ali veoma blizu. Poslednje dve godine žive zajedno.

Frančeska i Marija zajedno imaju čak 50 unučadi.

BONUS VIDEO: NAJLEPŠE BAKE NA SVETU - U Sofiji održano takmičenje dama koje već imaju unuke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)