NA MAŠINSKOM FAKULTETU OTVOREN INOVACIONI INKUBATOR: Šansa za istraživače i studente

Lj.B.

19. 04. 2024. u 13:59

Inovacioni inkubator Mašinskog fakulteta u Beogradu svečano je otvoren, a osnivanjem inkubatora Mašinski fakultet je napravio korak napred u svom daljem razvoju koji je usmeren na intenziviranje inovacione delatnosti i preduzetništva među studentima i istraživačima na fakultetu.

НА МАШИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ ОТВОРЕН ИНОВАЦИОНИ ИНКУБАТОР: Шанса за истраживаче и студенте

mašinski fakultet

Inovacioni inkubator je projekat koji se realizuje u okviru Programa formiranja i razvoja inovacionih inkubatora u naučno-istraživačkim organizacijama koje finansira Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije.

Na ceremoniji upriličenoj u renoviranoj i moderno opremljenoj multifunkcionalnoj čitaonici Mašinskog fakulteta, dekan Mašinskog fakulteta prof. dr Vladimir Popović i direktorka Naučno-tehnološkog parka Beograd Gordana Danilović Grković potpisali su Sporazum o naučno-tehničkoj saradnji,  čime je otvoren prostor za unapređenje dosadašnje uspešne saradnje dve institucije u oblasti inovativnog preduzetništva.

Inovacioni inkubator otvoren je u  prisustvu brojnih uglednih zvanica, predstavnika Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Srbije, Naučno-tehnološkog parka Beograd, Mašinskog fakulteta u Sarajevu i drugih obrazovnih i naučnih institucija Univerziteta u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)