SAVETI STUDENTIMA O RAZVOJU KARIJERE: "Veliko karijerno ćaskanje" Univerziteta u Beogradu

Lj.B.

10. 04. 2024. u 11:12

KARIJERNI događaj namenjen proaktivnim i ambicioznim studentima Univerziteta u Beogradu pod nazivom “Veliko karijerno ćaskanje” realizovan je po treći put a ciklus ovih događaja realizuje Centar za razvoj karijere.

САВЕТИ СТУДЕНТИМА О РАЗВОЈУ КАРИЈЕРЕ: Велико каријерно ћаскање Универзитета у Београду

univerzitet u beogradu

Događaju je prisustvovalo oko pedeset studenata sa različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu. Prisutni su imali priliku da u opuštenoj atmosferi upoznaju predstavnike različitih kompanija  i da saznaju više o načinu poslovanja, vrednostima, osete energiju timova, ali i da saznaju više o programima prakse ili dobiju savet u vezi sa razvojem svoje karijere.

Događaj je otvorila predstavnica Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, Milena Rajčević, koja je istakla važnost korišćenja ovakvih prilika za umrežavanje i predstavila još neke programe Centra korisne za karijerni razvoj studenata poput kursa ,,Veštine upravljanja karijerom’’, onlajn programa “zum kafica”, karijernog i psihološkog savetovanja i drugih.
Studenti su sagovornicima razgovarali o tome kako su oni gradili svoju karijeru, sa kojim izazovima su se susretali, koje veštine su im bile od koristi, kako izgleda proces selekcije, kako izgleda tipičan radni dan, kako je organizovana praksa, koje su ulazne pozicije itd. Studenti su imali prilike da razgovaraju sa menadžerima i zaposlenima u sektoru za ljudske resurse, ali i sektorima za marketing, odnose sa klijentima, prodaju, proizvodnju, uvoz, izvoz, performanse, IKT, finansije, distribuciju i dr.
Sledeći događaj realizovaće se u oktobru.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)