STUDENIČKE PRIČE: Književno veče u KC "Ribnica" u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

11. 03. 2024. u 11:29

U galeriji Kulturnog centra Ribnica u Kraljevu, u sredu 13. marta, sa početkom u 18 sati, biće održano književno veče sa Ratkom Dragićevićem iz Beograda koji će ovom prilikom predstaviti knjigu pripovedaka „Studeničke priče“ objavljene 2020. godine.

СТУДЕНИЧКЕ ПРИЧЕ: Књижевно вече у КЦ Рибница у Краљеву

KC Ribnica

Osim toga, kako je najavljeno, na ovoj književnoj večeri biće reči i o trećem izdanju zapaženog Dragićevićevog romana „Oburvana zemlja“ koji je premijerno objavljen 1992. godine

Ratko Dragićević rođen je 1950. u Mlanči kod Studenice, danas živi u Beogradu i član je Udruženja književnika Srbije. Objavio je knjige pesama „S onu stranu kože“ (1986), „Ustreljen snom“ (1989), „Isposnica“ (1992), „Da progledam, Gospode“ (2006), kao i romane „Oburvana zemlja“ i „Ambis“ (1994).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)