KLAVIRSKI KONCERT SETFANA ĐOKOVIĆA: Ciklus „Sa Mozzartom na krilima muzike" zakazan u Požarevcu za 25. jul

Promo

13. 07. 2023. u 11:13

PRIPREMITE se da budete očarani izvanrednim talentom svetski poznatog srpskog pijaniste Stefana Đokovića, koji će na scenu u Požarevcu izaći 25. jula u 20 časova. Spektakularna bina biće postavljena u jedinstvenom prostoru Lapidarijuma u okviru Narodnog muzeja.

КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ СЕТФАНА ЂОКОВИЋА: Циклус „Са Моззартом на крилима музике заказан у Пожаревцу за 25. јул

Foto: Promo

Ovaj muzički događaj na otvorenom obećava veče čarobnih kompozicija i virtuoznih izvedbi poznatog pijaniste. Pijanista Stefan Đoković i njegove očaravajuće izvedbe dela Franca Šuberta, Frederika Šopena i Franca Lista dovoljan su razlog da se ljubitelji klasike okupe u Požarevcu pod  zvezdanim nebom. 

Posetioci će imati priliku da uživaju u repertoaru koji naglašava izuzetne veštine pijaniste, strast i duboko razumevanje klasične muzike.

Foto: Promo

Istorijski grad Požarevac, poznat po bogatom kulturnom nasleđu, pruža idilično okruženje za ovaj izuzetan muzički događaj. 

Lapidarijum kao prostor na otvorenom, sa svojom očaravajućom atmosferom i  okruženjem od kojeg zastaje dah, pruža intimno i jedinstveno iskustvo posetiocima koncerta. Gosti će imati priliku da uživaju u harmoničnom spoju zbirke antičkih spomenika i čuvenih kompozicija u izvedbi Stefana Đokovića.

Ulaznice za ovaj izvanredan događaj mogu se kupiti isključivo na blagajni  Kulturnog centra u Požarevcu. 

Projekat „Sa Mozzartom na krilima muzike", uz svesrdnu podršku istoimene fondacije, ima za cilj popularizaciju klasične muzike ali i svoj humani aspekt, sa konkretnim ciljem da se kultura vrati u svoj dom – dom kulture.

Nakon Požarevca muzički karavan stiže u Vrnjačku Banju u avgustu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)