PREDSTAVLJANJE KNJIGE SLAVENKE DRAKULIĆ: Roman o Milevi Ajnštajn

M. N. M.

10. 05. 2023. u 17:11

UGLEDNA regionalna književnica Slavenka Drakulić 11. maja će u knjižari "Delfi" u SKC od 18 sati predstaviti svoju knjigu "Mileva Ajnštajn: Teorija tuge", u izdanju "Lagune".

ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ СЛАВЕНКЕ ДРАКУЛИЋ: Роман о Милеви Ајнштајн

Laguna

O knjizi koja je osvojila čitaoce u Srbiji, pored autorke, govoriće i profnjsor dr Biljana Dojčinović, i urednica u "Laguni" Jasmina Radojičić.

Slavenka Drakulić nas romanom "Mileva Ajnštajn: Teorija tuge" uvodi u unutrašnji svet ove talentovane i osetljive žene koja se u trenutku bolnog i ponižavajućeg raspada braka vraća suštinskim događajima svog života, svom odnosu sa komplikovanim, nepredvidivim i emocionalno nezrelim muškarcem i analizira zašto nije ostvarila svoje životne snove. To je univerzalna priča o ženi koja je u određenom trenutku morala da bira između ličnih ambicija i brige o porodici, a potom više nije bilo povratka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove