JOVAN POKUŠAO DA RAZDVOJI DVOJICU MUŠKARACA, PA UPUCAN U STOMAK: Očevidac ispričao kako je došlo do obračuna u parku u Mirijevu

Novosti onlajn

26. 04. 2024. u 10:04

MUŠKARAC Jovan B. (46) nalazi se u KBC "Zvezdara" zbog teških telesnih povreda koje je zadobio u pucnjavi u parku u Mirijevu.

ЈОВАН ПОКУШАО ДА РАЗДВОЈИ ДВОЈИЦУ МУШКАРАЦА, ПА УПУЦАН У СТОМАК: Очевидац испричао како је дошло до обрачуна у парку у Миријеву

Foto: S.M.Jovanović

Osumnjičeni za pokušaj ubistva M. P. (41) danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Policija ga je našla i uhapsila za svega nekoliko sati u Beogradu.

M. D., svedok pucnjave koji je bio sa ranjenim Jovanom, inspektorima je ispričao svoju verziju događaja. On je, nezvanično, rekao da je u utorak, oko 23 sata, sa drugom stajao u parku, a nedaleko od njih grupa muškaraca.

- Prema njegovoj verziji događaja, njih dvojica su videla da je u jednom trenutku došlo do koškanja i tuče među dvojicom muškaraca. Navodno, Jovan i njegov drug prišli su kako bi ih razdvojili. U opštem metežu ranjen je Jovan. M. D. je zajedno sa još jednim muškaracem povređenog dovezao u bolnicu. On je objasnio da napadača ne poznaje odranije i da ga je tada prvi put video - kaže izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, policija proverava ovu verziju priče, a veruje se da će se više znati nakon saslušanja osumnjičenog M. P.

Jovan B. ranjen je u stomak, a prema poslednjim informacijama, on je i operisan. Njegovo stanje je stabilno.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

SNIMAK SA MESTA UBISTVA: U pucnjavi kod Čačka ubijen muškarac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori