ZAPLENJENO 20 KILOGRAMA DROGE I ORUŽJE: Velika akcija policije na Novom Beogradu (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2024. u 09:14

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Novi Beograd, uhapsili su Đ. B. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ЗАПЛЕЊЕНО 20 КИЛОГРАМА ДРОГЕ И ОРУЖЈЕ: Велика акција полиције на Новом Београду (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Policija je pretresom stana osumnjičenog u Zemunu zaplenila oko 20 kilograma biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana, spakovane u 42 paketa, manju količinu tableta nalik na MDMA, kesu sa praškastom materijom za koju se sumnja da je amfetamin, kao i 20 špriceva sa tečnom materijom nalik na kanabisovo ulje i vagicu za precizno merenje.

Takođe, policija je pronašla i dva pištolja sa pripadajućim okvirima i devet metaka, kao i 1.000 evra i 40.000 dinara koji, kako se sumnja, potiču od prodaje narkotika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Snimak hapšenja muškaraca koji su tvrdili da su oteli malu Danku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo