"UHVATIO SE ZA GLAVU I POČEO DA PLAČE": Otac ubice Danke Ilić saznao da mu je sin preminuo (FOTO/VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2024. u 19:56

RADE Dragijević, osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen za isto krivično delo, preminuo u policijskoj stanici!

УХВАТИО СЕ ЗА ГЛАВУ И ПОЧЕО ДА ПЛАЧЕ: Отац убице Данке Илић сазнао да му је син преминуо (ФОТО/ВИДЕО)

foto: Fejsbuk

Prema nezvaničnim saznanjima Radetu Dragijeviću saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

"Uhvatio se za glavu i počeo da plače"

- Uhvatio se za glavu i počeo da plače - kaže dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina.

- On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva, oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vreme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu - napominje sagovornik.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Foto: Novosti

 Šta znamo o Daliboru Dragijeviću

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva dvogodišnje Danke Ilić pomogao rođenom bratu Dejanu Dragijeviću (50) koji se sumnjiči za teško ubistvo devojčice, preminuo je rano jutros u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je danas trebalo da bude saslušan, kao i njegov otac Rade Dragijević, zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo ubijene devojčice.

Nezvanično, Dalibor Dragijević je umro od infarkta.

(Informer)

BONUS VIDEO - MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI: Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu