ZAUSTAVIO JE AUTOMOBIL NA SREDINI MOSTA I SKOČIO U VODU: Očevidac iz Novog Sada za "Novosti" (VIDEO)

Lj.P.

11. 03. 2024. u 18:25

DANAS se u Novom Sadu, u naselju Klisa, u Ulici Živojina Ćuluma, na Temerinskom mostu, odigrao pravi horor kada su prolaznici ugledali, za sada nepoznatog muškarca, kako preti da će skočiti s mosta.

ЗАУСТАВИО ЈЕ АУТОМОБИЛ НА СРЕДИНИ МОСТА И СКОЧИО У ВОДУ: Очевидац из Новог Сада за Новости (ВИДЕО)

Foto: Lj.P.

On je oko sebe vezao lance i betonski blok, a posle sat vremena pregovora s policijom, muškarac je preskočio ogradu i skočio s mosta.

Prema najnovijim saznanjima, on je, nezvanično, pre nego što se odlučio na ovaj potez, ubio svoju suprugu.

Jedan od očevidaca rekao je za "Novosti" da je video kada je muškarac zaustavio crveni automobil, na sredini mosta i skočio u vodu. Identitet muškarca je još uvek nepoznat, a policija je i dalje na terenu. Na mostu je još uvek parkiran crveni automobil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!