NEMAR SKUPO „PLAĆAJU“: Vlasnici četvorotočkaša u Novom Sadu na meti kradljivaca

Lj.P.

23. 01. 2024. u 16:43

U Novom Sadu je, u poslednje vreme, zabeležen povećan broj krađa automobila koje su vlasnici ostavljali otključane, a počinioci su uglavnom mlađe osobe. Ovih dela bilo je na Klisi, kod Najlon pijace, na Novom naselju, Telepu, a prema rečima našeg izvora, praktično, počiniocima „posao” olakšavaju sami vlasnici četvorotočkaša koji ne zaključavaju vozila.

НЕМАР СКУПО „ПЛАЋАЈУ“: Власници четвороточкаша у Новом Саду на мети крадљиваца

FOTO: Privatna arhiva

Sve češće se dešava da Novosađani u kolima ostavljaju  ključeve,  odnosno u kaseti, pored menjača, ispod patosnica, a u nekim slučajevima i u vratima automobila i tako sami sebe dovode u situaciju da im vozilo bude ukradeno.

Interesantan je i slučaj, koji se nedavno dogodio u Novom Sadu, kada je automobil ukraden u trenutku dok je njegov vlasnik izašao da nešto obavi, a kola ostavio u desnoj traci sa upaljenim motorom.

Izvor „Novosti“ kaže da je policija većinu slučajeva rasvetlila, a ono što je zanimljivo,  jeste činjenica da su svi automobili koji su ukradeni bili otključani. Takođe, dešavalo se i da su vozila prilikom pronalaska bila udarena i oštećena. U poslednjih nekoliko slučajeva, policija je ukradene automobile pronalazila u atarima ili jarku.

U novosadskoj policiji apeluju na građane da zaključavaju svoja vozila i da provere sva vrata i prozore. Pored toga, savetuje se vozačima da ne ostavljaju ključeve u automobilu i da ne ostavljaju upaljene motore kad napuštaju vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis