TEŠKO POVREĐENA LJUBAVNICA PREBAČENA NA UKC NIŠ: Novi detalji zločina koji je Zoran počinio kod Kruševca

S.BABOVIĆ

13. 11. 2023. u 14:46

I. K. (44), koja je teško ranjena jutros oko 6.45 u naselju Rasadnik u Kruševcu, kada je u nju pucao ljubavnik Zoran R. (52), upravo je prebačena na UKC Niš radi daljeg lečenja.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА ЉУБАВНИЦА ПРЕБАЧЕНА НА УКЦ НИШ: Нови детаљи злочина који је Зоран починио код Крушевца

Foto: S. B.

Prognoze su krajnje neizvesne. Kako su "Novosti" prve objavile, nesrećna žena zadobila je prostrelnu ranu u glavu nanetu vatrenim oružjem. Da je životno ugrožena, odmah je potvrđeno za "Novosti".

- Dobili smo poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba - rekla je "Novostima" dr Marija Baltić, načelnica Hitne službe u Kruševcu. - Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu.

I dok je hitna pomoć oko 8.30 već ponovo bila na licu mesta, ovoga puta na putu Jasika‒Kukljin, gde je bilo beživotno telo druge žene, V. R. (49), supruge Zorana R., borba za život I. K. se odvijala u kruševačkoj bolnici. 

Stanje je stabilizovano, ali pacijentkinja je u krajnje kritičnom stanju. U toku je njen trasnport za UKC Niš.

Oglasila se i kruševačka policija. Navode da su jutros, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta, gde su zatekli četrdesetčetvorogodišnju ženu sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

- On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu. Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu - saopšteno je u PU Kruševac.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)