ODUZETA SKORO TONA DROGE: Velika akcija policije - uhapšeno šest osoba

Novosti online

08. 10. 2023. u 13:24

PO NALOGU Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa MUP Službom za borbu protiv droga, Uprave kriminalističke policije i BIA nakon predistražnog postupka na teritoriji Srbije danas je lišeno slobode šest lica i to: P.S., Z. J., M.M., .M. M., S.N. i S. Đ. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl 246.

ОДУЗЕТА СКОРО ТОНА ДРОГЕ: Велика акција полиције - ухапшено шест особа

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Organizator ove kriminalne grupe M.S. se nalazi u pritvoru u Srbiji, dok se jedno lice nalazi u pritovru u Republici Francuskoj.

Ova organizovana kriminalna grupa je u periodu od 12.2. 2020. do 16. 3 2020. na teritoriji Republike Albanije i Republike Srbije kupovala, prenosila i posredovala u kupovini i prodaji opojne droge – marihuana.

Samo u jednoj od zaplena (2. 3. 2020.) pronađeno je i oduzeto 782 kilograma opojne droge marihune na graničnom prelazu Vatin.

U toku predistražnog postupka prikuljeni su dokazi koji se odnose na korišćenje Skaj aplikacije putem međunarodne pravne pomoći.

U toku su pretresi na 16 lokacija na teritoriji Srbije.

U zakonom predviđenom roku policija će osumnjičene uz krivičnu prijavu sprovesti u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal nakon čega biti saslušani.

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)