SUZANA NIJE HTELA DA MU SE VRATI: Osumnjičenom za ubistvo nevenčane supruge kod Novog Bečeja određen pritvor

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

21. 06. 2023. u 17:56

ROBERTU M. (39) koji je osumnjičen da je u nedelju 18. juna u selu Bočar, u opštini Novi Bečej, nožem ubio nevenčanu suprugu Suzanu (41), sudija za prethodni postupak Višeg javnog suda u Zrenjaninu odredio je pritvor do 30 dana.

СУЗАНА НИЈЕ ХТЕЛА ДА МУ СЕ ВРАТИ: Осумњиченом за убиство невенчане супруге код Новог Бечеја одређен притвор

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Robert M. je rano ujutru, oko pet časova, nožem ubio suprugu, a potom je nasrnuo i na svog brata, kojeg je pokušao da povredi.

Prema rečima komšija, on je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja utočište našla kod komšinice. On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su sat pre ubistva, čuli pucnji.

Inače, pored teškog ubistva, njemu će se na teret će se staviti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je, kako se sumnja, pretio nožem policajcima koji su došli nakon što su primili poziv da se nešto dešava u njegovoj kući. Prilikom pretresa objekta, policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana, i semenke, za koje se pretpostavlja da su indijska konoplja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!