- KOSTA se u kući ponašao normalno, nije bilo nekih njegovih neuobičajenih poteza ili reakcija.

Goran

25.05.2023. 19:22

Citam i pratim ovo od pocetka placem a suza nema presahli su samo tuga i nemir citao sam malo pre na jednom tabloidu mislim da je republika gde je objavila da je kostin otac bio medju njih 500 uhasenih u akciji sablja ako je istina kako je dobio dozvolu za nosenje posedovanje oruzja i zasto medju sad uhapsenima nije i sopstvenik streljane gde je trenirao zajedno sa ocem veliki sunto prpusti ako neko dozvolio deteti da koristi oruzje treba da je u zatvoru

Branko

25.05.2023. 19:36

Ne mogu da se stavim u kožu roditelja nesretnog deteta, samo mi nije jasno kako roditelji nisu mogli da vide da dete ima neki problem ? Mislim da nisu imali dobru komunikaciju sa detetom. Bio je dobar đak i to je valjda roditeljima bilo dovoljno ? Koliko vremena su proveli sa detetom u razgovoru, verovatno mnogo manje nego što je dete porovodilo vreme ispred kompjutera i televizora ?

Dzonszmn

21.06.2023. 07:49

Da, mali je povileneo.. Dal'je konkretno naša služba proverila aktivnosti strane službe kod ovog slučaja??? Nema čega nema, pitanja na svakom ćošku, toliko ih ima, ali ni jednog konkretnog odgovora..sve se zataškava kao i kod Mladenovca. Jel ovo sve slučajno? Naravno da nije..Tempirana bomba je čekala poziv da se odazove i krene u pokolj od Mladenovca pa na dalje. Nikad više nelogičnosti...Ko je spremao "malog" i instruirao godinama na ovaj planirani krvavi pohod??