PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu po službenoj dužnosti oformilo je predmet i pokrenulo predistražni postupak na osnovu kog bi trebalo da se utvrdi da li je majka maloletnog Koste K. počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Komentari (11)

nevenka

22.05.2023. 11:38

naravno da postoji odgovornost i oca i majke , podjednako, oni su vodili dete na streljanu i od njega napravili ubicu. Njih treba zatvoriti. Sram ih bilo.

Dragan

22.05.2023. 14:22

Naravno da postoji odgovornost oba roditelja ,svojim ponasanjem stvorili su od svog deteta ubicu monstruma. Neduzna deca su ubijena ni kriva ni duzna. Treba da ih bude sramota ,dozivotni zatvor.

Mira

22.05.2023. 15:19

Stravične posledice sad upućuju na preispitivanje,reagovanje, a desio se nezapamćen masakar u Srbiji, u školi.Ne prihvatam da niko nije primetio baš ništa kod Koste-surevnjivost,bolesnu ambiciju,ne uklapljanje sa drugarima.Gde su bili-psiholog i pedagog?Danas sve škole imaju ove kadrove-mora da se radi sa decom,da se prate stalno jer pola dana su u školi.I, naravno da treba njihova ostavka,pali su-to je najmanje što mogu da učine.Nadam se da će vlast veliki fokus staviti na porodicu i vaspitnu funkciju škole i što god treba neka se uradi,povećaju plate prosveti jer ovo je 21.vek-dobro je da je i policija u školi,ali ne preterujte.Uložite novac u nastavnike da se više o deci staraju.

Lexy

22.05.2023. 17:13

@Mira - Pedagog, psiholog, razredna, pozivali su roditelje na saradnju u vezi Kostinog ponašanja, ali bez saglasnosti roditelja, ništa niko ne sme da preduzima. Otac je pretio razrednoj da mu ne dira dete. Ovo se u školi i među roditeljima i decom zna.

Radiša

22.05.2023. 15:50

Prema objavi jednog od dnevnih listova majka i sestra su sa promenjenim identitetom napustile Srbiju. Kako je majka akademik i bavi se naučnoistraživačkim radom prihvaćene su na Novom Zelandu.

Deki

22.05.2023. 16:21

Naravno pravno postoji i iz aviona se vidi, kazna je novcana i oduzimanje deteta za socijalnu sluzbu, koja dete zbog oblika krivicnog dela ne zbog krivice jer ne moze da odgovara smesta u psihijatrijsku ustanovu pod 24h prismotrom jer je dete pocinilo oblik dela ubistvo vise lica gde nije pokazivao kajanje jer bi stao na prvog. Psihijatar je sada najodgovorniji i ne verujem da ce ikad potpisati da je dete stabilno i izleceno vec ce debelo odgovarati..pricam za zemlju ako postoji pravda i pravo.

Radoje

23.05.2023. 11:06

Roditelji moraju da prate,kontrolisu komuniciraju sa decom,a gledano iz drugog ugla ko je mogao znati da ce dva monstruma pomutiti razum i stvoriti nevudjenu tragediju.

Lana

25.05.2023. 19:28

Naravno da je kriva,kad mu je pregledala stvari,ranac,sta nosi u školu,onako kao normalan roditelj, ne ,ali zato je znala i ona i onaj tzv "dr" da muljaju sa zemunskim krimosima, u " sablji" , veljom nevoljom,muljala sa DNK....... !!!! Skotovi bolesni,rodili ubicu i sad bi da se operu. Svi troje na doživotnu, mrrrssss. ADVOKATI DA IH NE BRANE , SVE LAZU !!!!!