MONSTRUM IZ VRŠCA PLANIRAO DA UBIJE I SUPRUGU? Kobnog dana više puta ćerki gurao telefon u ruke da zove mamu da dođe

Novosti online

05. 10. 2022. u 18:53

MARKO B. iz Vršca, koji je ubio ćerkicu pa sebe, živeo je do aprila sa suprugom i detetom u kući njenih roditelja.

МОНСТРУМ ИЗ ВРШЦА ПЛАНИРАО ДА УБИЈЕ И СУПРУГУ?  Кобног дана више пута ћерки гурао телефон у руке да зове маму да дође

Foto: Novosti

- Tada se desilo porodično nasilje. Otišao je iz te kuće i doselio u drugu zgradu. Šest dana pre ubistva osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine zbog nasilja u porodici. Posle toga mu je dodeljeno dete - objasnio je izvor iz istrage.

Njegova supruga Suzana, dodaje izvor , nije se mirila sa tom odlukom Centra za socijalni rad, već se žalila, ali je navodno usledio odgovor da o tome odlučuju ljudi koji su stručni i da ona nije stručna.

- Na dan ubistva nekoliko puta je zvao svoju bivšu suprugu i na telefon stavljao dete koje joj je govorilo da dođe i da joj je tu lepo, međutim, majka je predosetila da nešto nije u redu. Pretpostavlja se da je hteo da je namami u stan kako bi i nju ubio - navodi izvor.

U dokumentu koji su izdale službe navodno stoji da "nema opasnosti po dete".

Za stravično ubistvo, podsetimo, saznalo se preko jezivog snimka koji je Marko B. poslao celom imeniku iz telefona.

Foto: Printskrin

- Na snimku se vidi mnogo jezivih stvari, pričao je nepovezano, a vidi se crvena posuda napunjena vodom i mrtvo dete. Nedugo nakon toga policija je došla, ali je već bilo kasno - navodi izvor.

Tragedija kakvu Vršac ne pamti, podsetimo, dogodila se juče oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete staro dve i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila je dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su bili u fazi razvoda.

BONUS VIDEO - Snimci zgrade u Vršcu u kojoj je otac ubio ćerku pa sebe

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)