INTERPOL TRAŽI DUŠKA ŠARIĆA: Narednih dana za ovim Pljevljakom tragaće sve policije sveta

Z.U.

01. 08. 2022. u 13:55

POSEBNO odeljenje Višeg suda u Beogradu prihvatilo je zahtev Tužilaštva za organizovani kriminal i dalo nalog da se raspiše poternica za Duškom Šarićem, koji je osumnjičen da je član kriminalne grupe svog rođenog brata Darka.

ИНТЕРПОЛ ТРАЖИ ДУШКА ШАРИЋА: Наредних дана за овим Пљевљаком трагаће све полиције света

Foto: P. Milošević

Mlađem Šariću je određen pritvor, a nalog za hapšenje, preko Ministarstva pravde, prosleđen je i nacionalnom birou Interpola.

Narednih dana za ovim Pljevljakom tragaće sve policije sveta.

Podsetimo, ranije danas Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podnelo je danas predlog Višem sudu u Beogradu, Posebnom odeljenju za organizovani kriminal, za određivanje pritvora Dušku Šariću, koji se nalazi u bekstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima