NOVE OKOLNOSTI PUCNJAVE U ZVEČANU: Milanu izrešetali automobil, više nije pokušaj ubistva!

D. Z.

02. 01. 2022. u 13:48

IAKO je policija tzv. Kosova prvobitno slučaj pucnjave koja se dogodila u subotu popodne okarakterisala kao pokušaj ubistva, kako je u nedelju popodne Besim Hoti regionalni komandir kosovske policije za sever rekao "Novostima", ovo krivično delo je okarakterisano kao “korišćenje opasnog oružja”.

НОВЕ ОКОЛНОСТИ ПУЦЊАВЕ У ЗВЕЧАНУ: Милану изрешетали аутомобил, више није покушај убиства!

Foto: Jutjub/Kosovo Online

Naime, u subotu u ranim večernjim satima iz vozila u pokretu u centru Zvečana pucano je na automobil, koji je kako su preneli elektronski mediji na KiM u vlasništvu Milana Ivanovića, bivšeg direktora KBC Kosovska Mitrovica.

- Istragom su se utvrdile nove okolnosti vezano za ovaj slučaj, jer vozilo na koje je pucano nije bilo u pokretu niti je bilo ikoga u kolima u trenutku pucnjave - pojasnio je Hoti za naš list dodajući da policija i dalje ispituje sve okolnosti koje su odvele do ove pucnjave kao i motiv iste.

Na pitanje da li su auto možda pogodili meci od nekog veselja ili iz nekog drugog razoga, Hoti ističe da se istraga nastavlja kao i da je "auto bio meta pucnjave".

Inače, u dnevnom izveštaju kosovske policije navedeno je da je na licu mesta pronađeno pet metaka kao i da je “muškarac sa Kosova prijavio da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo”.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)