PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV LAŽNE ZUBARKE: Tužilaštvo zatražilo zatvorsku kaznu

N.B.

25. 04. 2024. u 14:23

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je nadležnom sudu optužni predlog protiv Snežane Stević (48), zbog sumnje da je počinila krivična dela falsifikovanje isprave i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ЛАЖНЕ ЗУБАРКЕ: Тужилаштво затражило затворску казну

Foto: P. Milošević

U optužnom predlogu, tužilaštvo je sudu predložilo da je sud nakon sprovedenog dokaznog postupka osudi na kaznu od 18 meseci zatvora. 

Istraga protiv Snežane Stević pokrenuta je početkom marta, kada je policija podnela krivičnu prijavu kojom joj je na teret stavljeno da se od 21. novembra 2021. godine, pa do privođenja, u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiejdž“ medicine sa navodno stečenim zvanjem „doktor stomatologije“ i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27. februara 1999. godine. Kako je tada saopšteno, za tu diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena sa registrovanom delatnošću „stomatološka praksa“ bavila navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Prilikom saslušanja pred tužilaštvom ona je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiejdž“ medicine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)