"VRAČARAC" OSTAO U SREMSKOJ MITROVICI: Odloženo suđenje Marku Drakuli jer zatvor nije imao - vozilo

S. J. M.

15. 03. 2024. u 16:43

PONOVLjENO suđenje Marku Drakuli, Marjanu Dimitijevskom i Nemanji Milutinoviću, optuženima za više krivičnih dela odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za sredinu aprila, jer iz zatvora u Sremskoj Mitrovici nije doveden Milutinović. Kako je obrazloženo sudu, nisu imali dovoljno vozila.

ВРАЧАРАЦ ОСТАО У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Одложено суђење Марку Дракули јер затвор није имао - возило

Foto: Novosti

Njih trojica optuženi su za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i falsifikovanje isprava. Dimitrijevski je došao na suđenje sa slobode, dok Milutinović i Drakula nisu dovedeni.

Suđenje se ponovlja jer je Apelacioni sud ukinuo deo prvostepene presude, kojim su njih trojica bili osuđeni na kazne zatvora. Prilikom njihovog hapšenja u autu u kojem su bili nađeni su gasni pištolji, lažne tablice, lažni policijski prsluci sa oznakama UKP, kačketi i policijska značka, koja je ukradena još 2006. godine.

Drakula se inače sumnjiči i da je pripadnik organizovane kriminalne grupe "Vračarci", pa mu se u Specijalnom sudu sudi i da je pokušao da ubije Lazara Vukićevića podmetnuvši pod njegov "porše" eksplozivnu napravu.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić